Snart åpner sesongkortsalget

Søndag 26. november åpner vi salg av abonnement og sesongkort for 2024.

Annonse:

Søndag 26. november sendes det ut e-post til deg som har sesongkort på Color Line Stadion med mulighet for å fornye. Også for deg som ikke har hatt sesongkort i 2023 åpner salget denne datoen.

Vi tilbyr earlybird-priser til og med 31. desember.

I tillegg har du mulighet til å sikre deg abonnementet Tango+, som kort fortalt er sesongkort på delbetaling.

Sesongkort-kategorier for 2024

- Voksen 
- Honnør/student
- U18

Det blir en endring fra 2023-sesongen, da vi fra kommende sesong tilbyr U18. Dette vil være en svært prisgunstig kategori for deg som er under 18 år. Vi går ikke videre med U30, men alle som har hatt sesongkort i denne kategorien i 2023 får en e-post med promokode som gir rabatt når sesongkortene skal fornyes for 2024.

Tango+

I 2024 blir det mulighet for å velge mellom Tango+ Oransje og Tango+ Blå.

Tango+ Oransje gjelder for feltene R, S og Z, mens Tango+ Blå gjelder for feltene A, F, J, K, L og P. 

Har du hatt abonnement på andre felt enn de ovennevnte i 2023, beholder du abonnementet ditt også i 2024. Eksisterende abonnenter får mail fra klubben med informasjon.
 
Sesongkort rett på mobilen

Vi har byttet til billettleverandøren TicketCo. Fra nå av blir sesongkortet ditt digitalt i form av en QR-kode på mobiltelefonen. Når fornyelsen av sesongkortet er gjennomført får du tilsendt QR-kode på SMS eller e-post. Denne QR-koden kan du benytte gjennom Wallet (iPhone) eller WalletPasses (Android-telefoner). Plastkortene du har benyttet til nå vil ikke være gyldige.

Dersom du likevel ønsker et plastkort, så koster det kr. 100,- per kort. Kjøpet inngår i prosessen når du kjøper eller fornyer sesongkortet.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss på [email protected]

Annonse fra Eliteserien: