Slipper ny låt dagen før kick off

Isak Shorty står på scena når vi sparker i gang årets sesong.

Annonse:

Foto: Viktor Mauren

Den unge ålesunderen, som de siste årene har gjort stor radio- og streamingsuksess, kommer til Terminalen Byscene med rykende fersk låt. Når han 18. mars er med på årets kick off, "Heia Aal'sund", har den nye låta kun vært tilgjengelig for offentligheten i et knapt døgn.

KJØP BILLETTER HER!

For få dager siden slapp Isak nyheten i sosiale medier til et bilde av seg selv med Aalesund-skjerf. Artisten har flere ganger flekket fram skjerfet, blant annet i beste sendetid under P3 Gull på statskanalen.

Den nye låta har tittelen "Ny Telefon". Forhåpentligvis er den like fengende som tidligere utgivelser. Mest populær på Spotify er "E E GOOD!" fra 2020 med nesten 330.000 avspillinger. I 2021 fulgte han opp med "BABY MY LOVE", og året etter kom "CANDYCRUSH".

I desember i fjor slapp han EP-en "CANDYCRUSH EP", og har hatt konserter både i Bergen og Oslo siden plateslippet.

I 2018 kom gjennombruddet for Isak Shorty da han vant Musikkprisen, og han har spilt en rekke store festivalscener som blant annet Øyafestivalen og Jugendfest.

Ålesunderen startet med rap da han var 16, og debuterte som rapper i 2017. Tiden har gått, og sjangeren har etterhvert utviklet seg til et mer gitarbasert landskap. Shorty sier selv at han lager lager rap-rock, servert i en pop-boble, inspirert av blant annet Veronica Maggio og Dominic Fike. 

Vi gleder oss til å både se og høre den musikalske AaFK-supporteren på scena 18. mars.

Annonse fra Obos-ligaen: