Slik kan du støtte Aalesunds Fotballklubb

Kjøp virtuelle billetter og kioskvarer.

Annonse:

I likhet med de andre klubbene i Norge, går også vi i Aalesunds Fotballklubb glipp av inntekter fordi all idrett er stoppet på grunn av utbruddet av coronaviruset.

Vi holder koken på nett og i sosiale medier, blant annet ved å kåre 2000-tallets beste AaFK-ellever i samarbeid med våre supportere. I tillegg skal vi vise en drømmereprise av gamle kamper via Facebook for hver serierunde som opprinnelig var satt opp. Vi har allerede vist Aalesund - Lillestrøm fra 2008. Neste kamp går av stabelen klokka 18.00 mandag 13. april. Da viser vi Aalesund - Brann fra 2007.

Flere av våre supportere har ønsket å støtte oss i denne vanskelige tida, og det setter vi stor pris på. Vi har nå åpnet for at du kan kjøpe virtuelle kampbilletter og kioskvarer. Dette er kunstige billetter og varer, altså ikke billetter til kamper på stadion eller fysiske kioskvarer, men en måte for dem som vil til å gi et tilsvarende beløp for å støtte klubben.

Vi savner å kunne ta dere imot på Color Line Stadion, men har selvsagt full forståelse for at Eliteserien er utsatt i en tid med utbrudd av en pandemi. Vi bidrar i den felles nasjonale dugnaden, men vil glede alle våre supportere med tilstedeværelse i våre digitale flater.

På forhånd tusen takk for støtten!

Støtt oss gjerne ved å kjøpe virtuelle varer på VIPPS!

 

Annonse fra Eliteserien: