Slik kan denne bli din

COOP skal i samarbeid med Sunnmørsposten gi bort en kjempekul trampoline.

Annonse:

Torsdag 16. mai klokka 18.00 møter vi Tromsdalen til sesongens åttende seriekamp. 16. mai er også kjent som fotballens festdag, en spesiell dag for alle som er glad i norsk fotball. To av dem som er glade i fotball og AaFK, er våre samarbeidspartnere COOP og Sunnmørsposten. 16. mai slår de til med storstilt konkurranse i pausen mellom Aalesund og Tromsdalen. COOP leverer en godbit av en premie til vinneren, nemlig selveste Pro Flyer Spacebouncer til en verdi av 4.990 kroner kan bli din.

Nå lurer du sikkert på hvordan du kan bli den heldige som stikker av med trampolina. AaFKs arrangementsansvarlig Kristin Herje Nørve sitter på svaret, og hun forteller at konkurransen har semifinale og finale.

- Når lagene har gått til pause rigger vi oss til med den aktuelle trampolina på kunstgresset. Det blir satt opp sikkerhetsnett, og tre finalister skal konkurrere ved å sparke en fotball opp i trampolina. Med flere tusen mennesker på tribuna kan dette bli litt av en "gysare", melder hun.

Finalistene blir ikke tilfeldig valgt. De må nemlig kvalifisere seg gjennom en semifinale som krever litt kunnskap om Sunnmøres stolthet.

- I sosiale medier vil vi kjøre en konkurranse med et spørsmål om forrige hjemmekamp. Alle som svarer riktig er med i trekningen om finalebilletter, legger hun til.

Da er det bare én ting å gjøre, nemlig å sørge for at du følger med på AaFKs kontoer på Instagram, Facebook og Twitter.

Spesifikasjoner:

Pro Flyer Spacebounce er en toppmodell med rundt design. Den har fanastisk sprett og har en diamter på hele 4,2 meter. Trampolinen har et T-link Pro4-system og kraftig rammekonstruksjon som er produsert i firkant for ekstra stabilitet og vridningsstivhet. Dette gjør også at trampolinen er enkel å montere og demontere. Rammekonstruksjonen er i pulverlakkert galvanisert stål. Det er buede stenger i sikkerhetsnettet for økt sikkerhet og mer plass. Stengene er polstret med skum og har et ekstra kraftig trekk for beskyttelse mot vær og vind. Dobbeldsidig inngang gir ekstra sikkerhet. Maks brukervekt: 150 kg. Garanti: 5 år.

Annonse fra Eliteserien: