Slik fordeles kampbillettene

Viktig informasjon vedrørende AaFK - Molde.

Annonse:

Foto: Bildbyrån

Fredag ble det bestemt at det er tillatt med 200 tilskuere på Eliteserie-arenaene fra og med første serierunde. Vi forstår at det er veldig mange som ønsker å se kampen mot Molde på tirsdag, og vi skulle veldig gjerne hatt muligheten til å slippe inn hver eneste en av dere. 

Vi har foretatt en fordeling blant følgende grupperinger; sesongkortholdere, supportergrupperinger med sesongkort, samarbeidspartnere og frivillige. 

Blant sesongkortholdere blir det foretatt loddtrekning. Vi har ikke valgt ut på navn, og frikort gjelder IKKE. Alle som har fått kampbillett mottar invitasjon via e-post i dag og må svare innnen kl. 19.00. De som ikke har mottatt denne invitasjonen kan ikke møte på kampen. Det er stor pågang av interesserte publikummere, og vi ber om at alle følger med på aafk.no for informasjon.

De som har blitt trukket ut til denne hjemmekampen, vil ikke være med i trekningen til neste hjemmekamp. Dette gjør vi for at så mange som mulig skal få muligheten til å komme på Color Line Stadion. 

På grunn av den store pågangen ber vi om at dere ikke tar kontakt, men avventer eventuell invitasjon.

Får du ikke muligheten til å se kampen på stadion, er det fullt mulig å se den åpent på TVNorge eller som abonnent på Dplay.

 

Annonse fra Obos-ligaen: