Skal tømme oss for krefter

Som vanlig i norsk toppfotball, er mai en svært hektisk måned. Og nå handler det om å skvise hver en dråpe ut av slitne fotballkropper.

Annonse:

Foto: NTB

Kampen mot Haugesund, som du kan se på Eurosport+3 og TV2 Play, er den siste i rekken i et hektisk kampprogram i mai. Avspark i kveld er klokken 18:00. 

- Vi spiller kamp hver tredje dag, og det er klart dette merkes. Det blir mer skader og mye tid må brukes på restitusjon, i stedet for å trene normale økter. Nå handler det om å ta ut alt i den siste kampen før guttene får en velfortjent ferie, sier trener Lars Arne Nilsen. 

Det ble tre poeng mot både Sarpsborg 08 søndag og Jerv onsdag. Seks poeng på tre dager er ikke å forakte. 

- Det gir oss den ekstra energien som vi trenger, for det er en sliten gjeng som drar dit ned. Men vi vet hva som bor i denne gjengen, og den moralen de har vist i det to siste kampene, er veldig imponerende. 

- Mai er den vanskeligste måneden og vi har kommet gjennom den på en veldig bra måte. Slår vi Haugesund. da har vi hatt en kjempestart på sesongen som vi skal være veldig fornøyd med. Det hadde vært kjekt å fått med seg noe inn i ferien. Ingenting slår det å ta ferie med tre poeng og en god følelse, legger han til. 

Vinner AaFK kampen, så vil laget tar ferie på 5. plass. Siden Strømsgodset slo Viking 3-2 i går, må AaFK vinne med tre mål for å klatre forbi Godset. 

Annonse fra Eliteserien: