- Skal gi alt for AaFK

Jordon Mutch kan ikke vente med å komme i gang i sin nye klubb.

Annonse:

Foto: Srdan Mudrinic

Se videointervju i bunnen av nettsaken

Søndag kveld signerte Jordon Mutch for AaFK. Like etter stilte engelskmannen til sitt aller første intervju som Aalesund-spiller.

- Jeg er veldig glad for å være her. Jeg er sikker på at jeg har kommet til et godt sted, sier mannen med haugevis av kamper i Premier League.

28-åringen forteller at han har latt seg imponere av klubben, både etter samtaler med hovedtrener Lars Bohinen og sportslig leder Bjørn Erik Melland, men også etter å ha møtt sine nye lagkamerater.

- Jeg har blitt tatt imot på en veldig god måte av Lars og Bjørn Erik, men også av spillerne. De er en veldig fin gjeng. Jeg trivdes veldig godt på de treningene jeg hadde med dem sist jeg var her oppe. Jeg er ivrig etter å komme meg ut på matta igjen, sier han.

I AaFK får nyervervelsen Lars Bohinen, med solid Premier League-erfaring, som hovedtrener. I Cardiff var Ole Gunnar Solskjær sjef. De to norske fotballegendene snakket sammen før Jordon ble AaFK-klar. Tilbakemeldingene fra United-manageren var svært positive.

- Jeg hadde en veldig fin tid under Ole i Cardiff. Nå kommer jeg hit til AaFK, som har en sjef som også har erfaring fra Premier League. Han spilte for Derby, som er klubben fra min hjemby. Jeg kjenner til ham som spiller. Han var selv midtbanespiller, og forhåpentligvis kan jeg lære av hans erfaringer og utvikle meg som spiller med ham som sjef, lyder det fra AaFKs nye nummer 14.

Han håper å kunne dele av sin egen erfaring også, Jordon Mutch. Han kommer til AaFK med mye tangotrøyene vil dra nytte av. Selv er han sikker på å lære av lagkameratene også.

- Jeg har med meg en del erfaring, og håper å kunne bruke den lærdommen her i Aalesund. Jeg er sikker på at jeg kan lære selv også, av de erfarne spillerne som finnes her i klubben. Nå handler det om å bli kjent med klubben og lagkameratene mine. Det gleder jeg meg veldig til å bli. Så vil fokuset fram mot seriestart være å jobbe med å komme i kampform. Vi har seks uker på å være best mulig forberedt. Vi må gjøre vårt beste og sørge for at vi ikke har noe å angre på når seriestarten kommer, sier han bestemt.

Allerede i dag er han med på feltet. En ny treningsuke venter, og for hver dag som går nærmer seriestarten seg. 5. april venter Haugesund på Color Line Stadion, og tusenvis av sunnmøringer vil fylle tribunene for å støtte tangotrøyene.

- Jeg kan ikke vente med å komme i gang. Jeg håper supporterne møter opp og støtter oss når sesongen starter.  I meg får de en spiller som gir alt. Jeg tar med meg erfaring og ferdigheter, og håper å bidra til å løfte laget. Det se jeg virkelig fram til, sier Jordon Mutch så det lyser i øynene.


Annonse fra Obos-ligaen: