Sjefen hyller lagmoralen

Lars Bohinen skryter av et AaFK som måtte spille store deler av kampen med ti mann.

Annonse:

- Vi ga oss ikke, for det er moral i dette laget. Vi gir oss aldri og viser karakter. Det er en viktig seier i seg selv, slår han fast etter 1-1 borte mot Notodden.

Foto: Harald Olsen

Det gikk ikke helt etter planen i Notodden for AaFK-gutta. Naturligvis ikke, da Ståle Steen Sæthre ble utvist etter bare ti minutter. Erlend Hustad gikk i bakken i duell med bergenseren, som var bakerste mann. Riktig rødt kort eller ikke, det AaFK viste de første minuttene og som ledet til utvisningen kan ikke spillerne være fornøyde med, mener han.

- Vi var sløve fram til Notodden tok ledelsen. Da løper vi ikke, vi duellerer ikke og vi er passive. Det er det som leder fram til utvisningen også. Notodden fester et grep om kampen, og så blir vi en mann mindre og får et mål imot. Setter vi det til side, så er jeg fornøyd med at vi utover i omgangen produserer tre-fire store sjanser. Vi burde leda til pause, sier Lars.

Andre omgang inneholdt kun ett mål, men det var det Aalesund som sto bak. Oddbjørn Lie ble holdt inne i feltet, og Holmbert Fridjonsson var sikker straffe-eksekutør. AaFK spilte tidvis veldig godt også etter pause, og kom til sjanser også i denne omgangen.

- Vi klarer å skape sjanser, akkurat slik vi gjorde mot Sandnes Ulf også. Vi beveger oss godt, er gode i pasningsspillet og setter hverandre opp i fine posisjoner. I dag er vi derimot ikke tøffe nok i boksen, men vi måtte ta ut Agdestein tidlig. Da får vi ikke spilt med spissparet vårt. I sum er jeg fornøyd, og vi fortjener et poeng, kanskje hadde vi også fortjent tre, lyder det fra hovedtrener Bohinen.

Notodden var også farlige, og hadde mange innlegg som AaFK-forsvaret klarerte i stor stil. Lars var fornøyd med den bakre treeren, som etter 13 minutter inkluderte debutant Jonas Grønner. Han kom inn for Torbjørn Agdestein for å erstatte den utviste Ståle Steen Sæthre.

- Vi forsvarer oss bra. Hele den bakre treeren er god. Jonas også. Han kommer inn, er bra og strør om seg med pasninger. Han har litt å gå på i posisjoneringen, men neste helg får han en sjanse til, så det kommer seg.

Neste seriekamp for Aalesund er hjemmekampen mot Åsane søndag 5. august klokka. 18.00.
Billetter kjøper du her.


Annonse fra Obos-ligaen: