Siste resultater fra AaFK Akademiet

Klikk her for å se oppsummeringene av de seneste kampene for G15, G17 og G19/AaFK2.

AaFK G19 2-1 Sogndal G19, - 23. Mars

Målscorere: Tellef Ytterland og Kristian Lonebu

AaFK G19 hever seg fra resultatet mot Molde forrige gang, og vinner sterkt 2-1 hjemme mot Sogndal. Tellef Ytterland og Kristian Lonebu med to vakre scoringer for hjemmelaget.

AaFK G19 1 - 6 Molde G19, - 13. Mars

Målscorer: Tellef Ytterland

En blytung ettermiddag for G19 gutta i dag hjemme mot Molde.

AaFK G17 1 - 2 KBK - 18. Februar

Målscorere: Adisorn Koetmo

- En kamp mellom to jevnbyrdige lag i dag. Vi har i perioder under kampen bra defensiv struktur der vi har bra avstand mellom lagdelene. Offensivt så er valg med ball og den tekniske utførelsen for ujevn i dag som medfører at vi får dårlig rytme i angrepsspillet, forteller trener Per Gidlund.

AaFK G19 2 - 1 Molde G19 - 18. Februar

Målscorere: Kristian Lonebu x2

En sterk borteseier for AaFK G19. - Alltid deilig å slå Molde, forteller Fredrik Carlsen.

AaFK 2 1-5 Træff  -  10.februar

Målscorer: Eivind Kolve

AaFK tok ledelsen 1-0, men Træff utlignet like etterpå. Træff vide god kontringsstyrke, da de straffet AaFK knallhardt både i 1. og 2.omg.

RBK G17 5-1 AaFK G17  -  10.februar

Målscorer: Storm Knutsen

RBK og AaFK møttes i Sodvinhallen til treningskamp, og våre gutter fikk en fin referanse på hvor lista ligger. RBK presset med kvalitet og spilte god angrepsfotball, noe som resulterte i 4-0 til pause. AaFK stod likevel godt i det, og det endte til slutt 5-1.

AaFK G15 2-1 Molde G15  -  09.februar:

Målscorere: Thomas Leikanger og Even Natås

En jevnspilt affære på Color Line Stadion, der begge lag viste lovende takter og kunne by på tidvis flott angrepsspill. AaFK tok ledelsen relativt tidlig og gikk opp til 2-0 halvveis i 1.omgang, før Molde reduserte like før pause.

AaFK2 0-1 Spjelkavik - 4. Februar 18:30:

Det ble en vindfull treningskamp for vårt andrelag mot et godt Spjelkavik-lag. I en relativt jevnspilt affære trakk bortelaget det lengste strået. Samtlige spillere fikk minutter på begge lag, og en solid gjennomføring fra en flott gjeng med unge lokale spillere.

AaFK G19 2-2 Rosenborg G19  -  27.januar 15:30:

Philip Emblem Storås, Magnus Alexander won Løwensprung, Magnus Døving, Thomas-Sander Hole, Magnus Wold, Dani Suleiman og Storm Karlsson Knutsen debuterte alle for G19-laget i det som ble en jevn kamp mot et av Norges aller beste juniorlag. AaFK ledet 1-0 til pause, og gikk også opp i ledelsen 2-1, da det sto igjen 10 minutter, men RBK utlignet like etter. Kristian Lonebu scoret begge målene for Aalesund!