Sesongkort-pris på TV2 PLAY

Når du sikrer deg et fast sete på Color Line Stadion får du også TV2 PLAY Total til 299kr i måneden!

Annonse:

Foto: NTB

TV 2 er den nye rettighetshaveren for Eliteserien, OBOS og Toppserien fra 2023-sesongen. 

Nå kommer det et spesialtilbud til alle som har kjøpt sesongkort for den kommende sesongen. 

TV 2 Play Total, der alle kamper fra Eliteserien vises, koster opprinnelig 399kr i måneden.

Nå vil alle sesongkortholdere, både de som allerede har kjøpt og de som kjøper frem mot seriestart, få et spesialtilbud til 299kr i måneden. Det blir dermed 900kr spart gjennom sesongen. 

Har du allerede kjøpt sesongkort skal du ha fått informasjon på e-post om tilbudet og hvordan du benytter deg av det. Husk å sjekk spam-mappen om den ikke havnet i innboksen.

Om du allerede har et aktivt Total-abonnement kan du fortsatt benytte deg av tilbudet og du vil dermed få en redusert pris resten av sesongen. Det er ingen bindingstid, men dersom du sier opp abonnementet mister du kampanjeprisen. 

Har du ikke sikret deg fast plass i 2023 allerede, kan du gjøre det her!

  • NB: Har du flere sesongkort registrert på samme e-postadresse, kan du ta kontakt med oss på b[email protected] for å få koder til alle på bestillingen. 

Med TV 2 Play Total får du sett alle kamper fra Eliteserien og OBOS-ligaen, i tillegg til Champions League og LaLiga. Du får også tilgang på de fleste kamper fra Toppserien. Du får selvfølgelig også tilgang til tusenvis av filmer og serier, og alt innhold fra Disney+.

 

tv2lpay.png

 

Annonse fra Obos-ligaen: