- Ser konturene av et spennende lag

Lars Arne Nilsen har fått mange positive svar.

Annonse:

Med omtrent fem uker til seriestart begynner AaFK-spillerne virkelig å vise trenerteamet at de tar til seg det Lars Arne og kompani formidler. I den første omgangen av fredagens internkamp fikk LAN se at spesielt det oransje laget hadde fin angrepsrytme og balanse.

- Det vi har trent på gjorde gutta bedre enn sist. Balansen og angrepsrytmen var bedre. Vi har jobbet med noen alternativer, blant annet der Castro er på topp, men dropper ned som falsk nier, mens Øde og Sigurd kommer bak. Sigurd scoret tre, Øde scoret ett. Det var bra. Spesielt i den første omgangen så jeg mye jeg likte. Det er kanskje det beste jeg har sett av gutta i år. I andre omgang la vi om litt, og da ble det mer rotete. Det var som forventet, oppsummerer han.

- Jeg fikk noen positive svar, ja. Vi ser framgang. Så er det alltid noe som kan bli bedre. Det høye presset sitter ikke helt som det skal, og vi slurver litt, men vi har fremdeles fem uker til seriestart, sier han.

Lars Arne forteller at de neste ukene blir viktige. Det er rikelig med tid for spillerne å kjempe seg inn i elleveren til seriestart. At det bor mye spennende i troppen er det ingen tvil om. Så spørs det hvem som river til seg en startplass til serieåpningen.

- Det er mye kvalitet i dette laget, og så handler det om å få det ut oftere og oftere. Jeg ser konturene av et veldig spennende lag. Mange kjemper om plassene, og laget er på langt nær satt.

Annonse fra Obos-ligaen: