Ser bak resultatet

- Vi skapte nok sjanser til å vinne, sier Lars Arne.

Annonse:

Foto: Srdan Mudrinic

AaFK traff treverket to ganger og ble snytt for straffespark. Uten marginene på sin side, og med ett mål imot, ble det tap for hardtkjempende tangotrøyer mot Sarpsborg 08 søndag kveld.

Hovedtrener Lars Arne Nilsen så lyspunkt hos hjemmelaget til tross for tapet.

- Vi slipper motstanderen til få sjanser, og i dag var det framgang fra forrige kamp også. Strukturen ser bra ut, sier LAN, som på to kamper som AaFK-trener kun har opplevd to baklengsmål totalt. 46 på 15 kamper var status før han tok fatt på jobben. Scoringer riktig vei har foreløpig uteblitt.

- Vi skapte nok sjanser til å vinne i dag. Det ser ut til at vi ble snytt for et straffespark på 0-0 også, og det er selvfølgelig veldig kjedelig, forferdelig surt. Vi ligger der vi ligger, og da har vi ikke marginene eller dommeren på vår side. I tillegg hadde vi flere sjanser vi burde satt. Det føles tungt at vi står igjen uten poeng i dag. Hadde vi tatt ledelsen, så tror jeg vi hadde vunnet. Så god var den defensive strukturen, mener han.

Da det var spilt 67 minutter traff Niklas Castro ramma for andre gang i kampen. Foto: Srdan Mudrinic
Da det var spilt 67 minutter traff Niklas Castro ramma for andre gang i kampen. Foto: Srdan Mudrinic

AaFK var til tider veldig pigge, blant annet anført av flere av de unge spillerne.

- Det er veldig kjekt å se hvordan unggutta våre leverer. Karlsbakk og Isak var friske, det samme med Bolkan og Jørgen. Dette er spillere som kommer til å bli mye, mye bedre også. De bidrar til at vi spiller bra og er hakket bedre enn Sarpsborg, men vi får ikke med oss noe resultat. Vi er der vi er, men jeg klarer å se bak resultatet. Vi skal spille 13 kamper til, og det skal vi glede oss til. Vi er en sulten gjeng som skal gjøre alt vi kan for å bli bedre og bedre, sier den tidligere Brann-sjefen.

Lars Arne er tydelig kamplysten og har et krystalklart mål om at AaFK skal berge plassen. Det er heller ingen umulighet, er han klar på. Nå rettes fokuset mot neste runde.

- Jeg har nettopp kommet inn og er full av energi og pågangsmot. Jeg er klar til å gyve løs på ei ny uke. Samtidig forstår jeg at gutta har det tungt, spesielt når vi burde vunnet i dag og fått en viktig trepoenger. Vi trenger et par seiere. Da er det liv igjen, men akkurat nå har vi lov å være skuffa. Så skal vi riste det av oss etter et par dager før vi gjør oss klare til å reise til Stavanger for å møte Viking. Vi kan få med oss noe derfra. Det er fullt mulig, sier han.

Annonse fra Obos-ligaen: