Seks mål og avansement i cupen!

Det endte til slutt med en 6-1-seier over Byåsen i Trøndelag.

Det skjedde mye i dag allerede før pause. Vi går for en tidlig scoring, og allerede etter 11 minutter sender Ødemarksbakken ballen videre til Markus Karlsbakk, som venter på Byåsen sin 16-meter. Han får et solid treff og ballen flakker i en bue over Kroglund i Byåsen-målet, og vi tar ledelsen!

10 minutter senere er Sander Halgunset farlig frempå. Han fyrer av fra rundt 20 meter, og Lansing får slått den ut til hjørnespark. Byåsen har yppa seg i perioder, og vi må holde fokus.

Vi får hjørnespark etter 34 minutter, og dommer peker på 11-meteren etter det som ser ut som en nedriving i feltet. Karlsbakk er sikkerheten selv, og finter keeper ut i siden, før han plasserer kula trygt nede i motsatt hjørne.

To minutter senere har Byåsen hjørnespark, og en kan høre publikum rope "corner er mål!". Akkurat denne gangen så stemmer det (dessverre), for ballen slås inn i feltet, og treffer tilslutt en uheldig Trace Murray og inn i nettet. Byåsen har redusert!

Vi vil forsøke å trygge ledelsen før pause, og sekunder før dommer blåser av så er vi oppe i Byåsen sin målgård. Karlsbakk spiller igjennom til Bjørn Martin Kristensen, som avslutter kontant langs bakken fra rundt 20 meter, og vi er oppe i 1-3!

Vi har passert timen når vi bryter etter et utspill fra Byåsens keeper. Det er mye klabb og babb inne i feltet før ballen til slutt ender ute hos Kristoffer Ødemarksbakken som øker ledelsen vår til 1-4.

Etter 73 minutter slår Karlsbakk et kort hjørnespark til Kristensen, som vender bort Byåsen-forsvaret og legger inn foran mål. På bakerste stolpe dukker Kristoffer Barmen opp og header inn et nytt mål for tangotrøyene.

Barmen er så absolutt ikke ferdig for dagen, og 10 minutter før slutt slår Karlsbakk nok en presis corner rett på hodet til nevnte Barmen, som stusser inn 1-6.

Vind og regn stopper ikke sunnmøringer, som er vant til slike forhold, og vi spaserer videre i cupen! Vi takker Byåsen for kampen, og ønsker dem lykke til videre i sesongen.