Seier til guttelaget og juniorlaget

Møtte henholdsvis Ørskog og Valder.

Annonse:

Guttelaget (G16) spilte lørdag hjemme mot Ørskog G19. Det endte med 5-2 til tangotrøyene.

Kampen startet jevnt, men med et lite overtak til Aalesund. Ørskog var flinke til å sette fart og gå i angrep de gangene de vant ballen, og etter 15 minutter tok gjestene ledelsen.

Til pause stod det 1-1 etter en utligning av Trond Fagervoll.

Andre omgang startet med at Ørskog satt et høyt press på G16-laget vårt, og guttene fikk litt problemer med å spille seg ut. Utover i kampen hevet AaFK seg og var det beste laget. Da dommeren blåste av kampen kunne Per Gidlunds gutter juble for seier 5-2.

Julian Bjørkavåg – hosp. SK Rollon

Fredag spilte juniorlaget vårt (G19) G20-laget til Valder. Der ble det seier 3-2.

- Det ble en første omgang med mye upresist pasningsspill og prestasjoner et godt stykke under det nivået vi ønsker å være på, forteller trener Amund Skiri.

Våre gutter møtte et hardtarbeidende og godt Valder-lag i denne kampen, og de gjorde at tangotrøyene sjelden klarte å få rytme og kvalitet i eget spill. Hjemmelaget Aalesund hadde noen gode angrep i kampen, og den fineste scoringen kom på 2-1. En fin assist av Tobias Karlsbakk og fin avslutning av Elias Erstad!

I 2. omgang fikk vi tre hospitanter på banen. Gaute fra Sif/Hessa, Kristian fra Herd og Sondre fra Aksla.

- De løste oppgavene sine fint, og det var kjekt å se at vi kan invitere spillere inn som bidrar positivt på bana, forteller Amund.

AaFK G19 – Valder IL G20 3-2 (2-1)