"Ryddegjengen" får drømmedag i Oslo

35 av våre frivillige inntar Ullevaal 7. juni.

Annonse:

For litt siden inviterte OBOS samtlige klubber i OBOS-ligaen til å nominere en gruppe frivillige som kunne vinne en drømmedag i hovedstaden. Besøk ved en severdighet i Oslo, opplegg rundt EM-kvalifiseringskampen mellom Norge og Romania, kampbilletter, samt reise og opphold dekket.

- Torsdag ble det klart at AaFKs "ryddegjeng" er valgt ut som vinnere, og dermed blir det Oslo-tur for 35 av våre fantastiske frivillige, forteller arrangementsansvarlig Kristin Herje Nørve strålende fornøyd.

AaFK troner på toppen av OBOS-ligatabellen. Hittil i sesongen har laget stått på og gitt alt på bana. Publikum har jublet over hjemmeseire mot Kongsvinger, Skeid og Sogndal. Hele klubben jubler også for våre dedikerte frivillige, blant dem gjengen som etter hver bidige kamp sørger for at stadion ser strålende ut.

Før sesongen fant de frem koster, høytrykkspylere, spader, bossekker og ikke minst godt humør. Samtlige seter på stadion ble rengjort, og de ble virkelig skinnende rene. På kampdag stiller en god del av gjengen på stadion flere timer før avspark. Iført gule jakker er de godt synlige som kampverter for verdens beste fotballpublikum. De aller ivrigste er på plass allerede ved gryotta for å klargjøre stadion til kamp.

Tro ikke at de hviler når A-laget har kampfri. Aalesund har også et andrelag, og gjengen er på plass i god tid før kampene til rekruttene våre. De organiserer kampene og byr på fristende kioskvarer til sultne og tørste publikummere. Flere av medlemmene i ryddegjengen er også sentrale aktører i AaFKs seniorgruppe.

Alle vi i Aalesunds Fotballklubb gratulerer "ryddegjengen", og ønsker dem god tur til Oslo!

Annonse fra Eliteserien: