Riise forlater AaFK

Bjørn Helge Riise har etter eget ønske tatt initiativ overfor AaFK om å avslutte arbeidsforholdet med umiddelbar virkning.

Annonse:

Foto: NTB Scanpix

- Ut fra situasjonen min slik den har blitt og at kontrakten ikke blir fornyet, så hadde det blitt lite spilletid meg. Som fotballspiller ønsker du å bidra og spille så mye som mulig, og det hadde jeg ikke fått nå slik jeg ser det, så da ønsker jeg å terminere kontrakten slik at jeg får muligheter til å spille fotball og bidra slik jeg ønsker i en annen klubb, sier Bjørn Helge, og fortsetter:

- Jeg vil takke alle i AaFK og alle i Ålesund by for tre fantastiske år i byen. Jeg skulle ønske ting hadde blitt annerledes, men jeg håper gutta og byen rykker opp tilbake i Eliteserien. Jeg vil takke for den fantastiske støtten jeg har fått fra dag en, jeg håper klubben er fornøyd med det jeg har bidratt med. På gjensyn!

Tidligere i sommer ble det kjent at Riises kontrakt med klubben ikke forlenges ut over inneværende sesong. Nå har partene blitt enige om å avslutte samarbeidet før kontrakten utløper.

- Bjørn Helge har ønske om å gå videre i sin karriere utenfor AaFK, et ønske vi etter nøye vurderinger har valgt å imøtekomme. Det var viktig for oss å samtidig få på plass en sterk erstatter slik at AaFK ikke blir svekket i kampen om opprykket til Eliteserien, og det mener vi at vi har fått i Jens Petter Hauge, sier sportslig leder Bjørn Erik Melland.

Vi i Aalesunds Fotballklubb vil benytte anledningen til å rette en stor takk til Bjørn Helge Riise for innsatsen både på og utenfor bana.

Annonse fra Eliteserien: