Tarjei1

Returnerer til AaFK i ny rolle

Tarjei Aase Omenås er klubbens nye salgs- og partneransvarlig.

Annonse:

Aalesunds Fotballklubb har gleden av å presentere Tarjei Aase Omenås som ny salgs- og partneransvarlig. 29-åringen fra Ålesund var målvakt i AaFK i 2018 og 2019, før han måtte gi seg på grunn av en alvorlig kneskade.

Tarjei starter i jobben 1. februar, og kommer fra stillingen som salgssjef for Ford personbil hos Auto 8-8 Vestlandske.

- Det er mange grunner til at vi ansetter Tarjei. Kombinasjonen av spillererfaring, klubbtilhørighet og gode skussmål fra sin tidligere arbeidsgiver er avgjørende. I tillegg har han salgserfaring og et nettverk, sier Morten Alnes Grundstad, salgs- og markedsleder i AaFK. 

Han legger til at Tarjeis energiske personlighet også teller svært positivt. 

- Han er en eksemplarisk representant inn mot samarbeidspartnerne. Vi er trygge på at han kan videreutvikle produktet AaFK, sier Morten. 

Tarjei Aase Omenås ser fram til oppstarten i februar. 
Tarjei Aase Omenås ser fram til oppstarten i februar. 

Tarjei erstatter Sarah Isabella Aarøe, som har valgt å gi seg som partneransvarlig i Aalesund. Tarjei får tittelen salgs- og partneransvarlig. Dette for å spisse og konkretisere salgsdelen av jobben. 

Tarjei forteller til aafk.no at han er veldig stolt og glad for å være tilbake i klubben. 

- Jeg ser veldig fram til oppstarten i februar. Min følelse for klubben forsvant ikke da jeg la opp. Den har vært der hele veien. Jeg brenner for regionen, klubben og laget og ser fram til å få utløp for mine tanker og ideer, sier Tarjei. 

Vi i Aalesunds Fotballklubb ønsker Tarjei hjertelig velkommen tilbake! 

Annonse fra Obos-ligaen: