Reisedagbok fra nasjonal turnering for Gatelag

AaFK Gatelag har vært på nasjonal turnering i Bodø, der samhold på ekte virkelig ble vist i praksis.

Annonse:

Foto: AaFK

Det hele startet grytidlig onsdags morgen der dagen startet med frokost og avreise til Vigra fra Color Line Stadion. Samfunssansvarlig Kristin, Magnus fra Skansen Aktivitet og medieansvarlig Henrik var med i reisefølget, og laget var klare for tre heidundrende dager i Bodø.

Dag #1 ble en fartsfylt dag der vi startet med rib-tur i Saltstraumen, etterfulgt av åpningsseremoni med Fotballstiftelsen og en fantastisk fjelltur på Keiservarden der det ble tatt et felles bilde av de rekordmange 31 lagene som var meldt på turneringen.

IMG_6892.JPG

På torsdag startet gruppespillet, og til tross for at vi tapte våre kamper, ble det en dag fylt med morro, god lagånd og samhold, der vi også fikk spille kamper på Aspmyra Stadion. På kvelden var det bankett med god mat og underholdning fra Halvdan Sivertsen og Erlend Osnes.

IMG_6876.JPG
Alle de 31 lagene dom deltok på vei opp Keiservarden
Skjermbilde 2024-07-01 kl. 11.55.09.png

Fredag var dessverre sist dag, men det skulle gjerne vart mye lenger. Vi spilte D-sluttspill og endte sist der også, men stemningen var likevel på topp. I fantastisk vær fikk vi spille en turnering fylt med glede og lidenskap for fotball.

- Vi har virkelig hatt en strålende tur, men verdens beste gjeng. Resultatene er ikke så viktig i en sånn turnering, men det handler om å være et lag, der vi hjelper hverandre og støtter hver enkelt på laget fremover. Jeg tror alle her sitter igjen med mange gode minner de kommer til å huske fra denne turen, sier samfunssansvarlig Kristin Herje Nørve.

Hele bildegalleriet kan du se under her:

Annonse fra Obos-ligaen: