Reidar Vågnes til AaFK

Den erfarne fotballmannen er engasjert som konsulent.

Annonse:

Aalesunds Fotballklubb er stolte av å kunne meddele at Reidar Vågnes har skrevet under på en treårskontrakt med klubben.

Foto: Srdan Mudrinic

I engasjementet som konsulent skal Vågnes jobbe med spillerlogistikk i tett samarbeid med sportslig leder Bjørn Erik Melland. Vågnes skal i en 50% prosjektstilling bidra til kontroll og styring i prosesser med den hensikt å skaffe riktige spillertyper til klubben, fra både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

-  Vi er veldig fornøyd med å få muligheten til å benytte oss av kompetansen og nettverket Reidar har opparbeidet seg over mange år. Vi har brukt god tid på å beskrive prosjektet og jeg er trygg på at dette arbeidet vil gjøre AaFK sterkere på rekruttering av de riktige spillerne i årene fremover, sier sportslig leder Bjørn Erik Melland til aafk.no

Reidar Vågnes som tidligere har vært sportslig leder  i AaFK i perioden 2000 – 2003, og sportslig utviklingsleder 2007 – 2009 er glad han kan bidra i AaFK i årene som kommer.

- Alle som kjenner meg vet at jeg ikke er interessert i å jobbe i AaFK kun for å jobbe i klubben. Når jeg først skal jobbe her skal jeg virkelig kunne få bidra og få brukt kompetansen min. Dette er en rolle som er ny som jeg ikke har hatt i klubb før, som gjør dette spennende. Jeg føler på mange måter at i denne rollen kan jeg bidra på toppnivå i mange år framover, sier Reidar Vågnes. 

Reidar Vågnes starter i jobben umiddelbart.

Aalesunds Fotballklubb ønsker Reidar Vågnes hjertelig velkommen tilbake til klubben!

Annonse fra Eliteserien: