Ranheim vant på overtid

Takk til alle som heiet oss frem gjennom hele kampen. Ranheim fikk til slutt en straffe på overtid og kampen endte 1-2 til bortelaget.

Det startet godt for AaFK, men det ble en veldig tung avslutning på kampen. Vi startet friskt og det var vilje og trøkk i gutta. Etter seks minutter fikk vi en drømmestart. Sten Grytebust satte raskt i gang etter et enkelt skudd fra Ranheim, og Isaac Atanga var i gang på en kontring. Ghaneseren dro med seg ballen, og sendte den videre til Sander Kilen som avsluttet fra 14 meter og i mål.

Vi hadde flere sjanser før pause, og burde nok scoret, men på overtid gikk det galt. Bendik Bye kom alene med keeper og det sto 1-1 til pause.

I andre omgang slet vi mer med å skape store sjanser, og det virket som om det skulle ende 1-1. På overtid fikk Ranheim et straffespark. Det var sterke reaksjoner etter straffen var dømt, men beslutningen sto og det endte med seier til bortelaget. Nå venter viktige måneder og en høstsesong der vi virkelig må brette opp ermene.

Til slutt må vi rette en enorm takk til supporterne og TIFO-gjengen som satte i stand en helt fantastisk TIFO som dekte hele supportertribunen.