- Publikum er en utrolig viktig medspiller

Spillerne frir til fotballentusiastene på Sunnmøre og håper at så mange som mulig tar turen søndag før å heie de frem mot Viking.

Annonse:

Foto: 

Spillerne er ikke i tvil, publikum spiller en viktig rolle på kampdag. 

- Fansen er en utrolig viktig medspiller, for de pusher oss og gir oss energi. De har mye å si, så jeg håper at så mange som mulig kommer søndag mot Viking, sier John Kitolano.

- De er vår 12. mann, så det sier seg selv at de spiller en stor rolle for oss, sier Bjørn Martin Kristensen.

- De blir veldig viktig, for vi trenger all den hjelpen vi kan få. Vi hadde håpet å levere litt bedre i det siste og nå må vi bevise at vi fortjener å være i denne divisjonen her. Da trenger vi den støtten vi kan få, sier Kristoffer Barmen.

- God treningsuke

Spillerne har hatt en god treningsuke etter noen dager fri forrige helg. 

- Alle får sjansen til å renske litt opp i hodet. Siden vi har hatt noen fridager har mange fått sett familiene sine og det er en fin ting, og det tror jeg gjør godt for spillerne. Vi har også hatt noen gode treningsdager etter vi at kom tilbake, sier Barmen.

- Jeg tror vi trengte den pausen, for det er sunt iblant å ikke se hverandre hver eneste dag. Så jeg tror vi kommer godt ut av det at det ble noen dager pause, sier Kitolano.

- Det har mye å si for kropp og sjel at det ble noen dager fri. Det var godt å komme hjem, men også deilig å komme tilbake. Og det har sett veldig bra ut på treningene denne uka, for det har vært mye energi på feltet, sier Kristensen. 

- Et pusterom

Søndag venter Viking på Color Line. Da jakter AaFK sin første hjemmeseier siden 3. juli da Strømsgodset ble sendt hjem med 1-0-tap.

Kjøp billetter her

- Vi må vinne. Vi mange flere poeng som vi må plukke, så det er like greit å begynne å vinne fotballkamper allerede nå til helgen. Det er godt å kunne slippe å måtte vinne sent i sesongen, så en seier ville gitt oss et pusterom, sier Barmen.

- Hjemmekampene er utrolig viktig, og vi skal gjøre alt vi kan for å vinne for våre fans, sier Kristensen. 

NB! Avspark er kl. 17:00.

Annonse fra Obos-ligaen: