Proffkontrakt til lovende unggutt

Forsvarsspilleren Simen Vatne Haram, som har gått gradene i Ørsta før han dro til Volda, har skrevet kontrakt ut sommeren 2025.

Annonse:

Foto: aafk.no

Sesongkort 2023!

Simen Vatne Haram, som fyller 18 år i slutten av januar, har skrevet proffkontrakt med Aalesunds Fotballklubb. Midtstopperen, som også kan benyttes på midtbana, ble hentet til AaFK fra Volda på sensommeren i fjor. Avtalen med unggutten strekker seg ut juli 2025.

Spilleren ble hentet til AaFKs andrelag i september etter å ha imponert for A-laget til Volda. Dit ble han hentet til seriestart 2022 fra Ørsta.

- Jeg er stolt over å få kontrakt, og gleder meg til å jobbe hardt for å nå mine videre mål og for å bli best mulig, forteller hovedpersonen selv.

Etter overgangen til AaFK var Simen på bana i seks kamper for AaFK 2 i Norsk Tipping-ligaen. Han spilte samtlige minutter og kunne i høst juble for opprykk til PostNord-ligaen sammen med lagkameratene.

- Simen er en spiller vi lenge har hatt et forhold til gjennom trinnene i Sunnmørsmodellen. Han tok nivået i Norsk Tipping-ligaen med Volda raskt første halvdel av 2022, og vi følte timingen med å hente ham til AaFK var riktig i fjor sommer. Simen har tatt nye store steg etter at han kom til oss, og har et enormt potensial. Det er naturligvis årsaken til at vi er veldig fornøyd med å ha signert profesjonell kontrakt med ham, sier sportslig leder Bjørn Erik Melland.
 

Annonse fra Eliteserien: