Populær vinner av Sunnmøres ildsjel

Helge Ramsvik fra Emblem IL.

Annonse:

,EFoto: NTB

Det begynner å bli en liten tradisjon, dette. 2021 er nemlig det femte året AaFK, Sunnmøre Fotballkrets, COOP og Sparebanken Møre kårer "Sunnmøres ildsjel". Lørdag ble Helge Ramsvik fra Emblem IL ropt opp som vinner. Med det er Helge sikret 5.000 kroner fra Sparebanken Møre og 5.000 kroner i gavekort fra COOP. Emblem IL fikk 15.000 kroner fra Sparebanken Møre og 15.000 kroner i gavekort fra COOP. De to andre finalistene, Tom Vågen fra Hødd og Birger Elias Breivik fra Volda Fotball, fikk 1.000 kroner fra Sparebanken Møre og 1.000 kroner i gavekort fra COOP.

Jubelen var stor da det ble klart at Helge vant, og det er ikke uten grunn. Hans innsats for Emblem IL er videm kjent, noe som kom fram i en melding lagt ut på klubbens nettside for noen dager siden.

- Helge Ramsvik (68) har vært en ressursperson og bærebjelke i Emblem i mange tiår, og til tross voksen alder legger han fortsatt ned daglig 3-5 timer på Ebbemyra stadion. Han var primus motor da klubbhus og kunstgressbane ble bygget og sto ferdig i 2007, noe som førte til at ble utnevnt til æresmedlem. Klubbhuset tar han like godt vare på som sitt egen hjem. Han stiller opp på alle A-lagstreningene og sørger for at alt er på stell med baller, vester og kjegler. Og når Ebbemyra fylles av unge lovende fotballglade barn og ungdom hver ettermiddag henger Helge over gjerdet og følger med på aktiviteten, med et nikk og smil, heter det.

Stolt vinner av Sunnmøres Ildsjel 2021, Helge Ramsvik (68) Foto: NTB
Stolt vinner av Sunnmøres Ildsjel 2021, Helge Ramsvik (68) Foto: NTB

Også vi i Aalesunds Fotballklubb har hatt gleden av å komme tett på Helge Ramsvik. Da kunstgresset på Color Line Stadion på vårparten i år ble skiftet, kjørte A-laget flere treningsøkter på Ebbemyra.

- Helge Ramsvik stilte opp for oss og la til rette for at vi fikk veldig gode forhold inne på Emblem. Slikt legges merke til, og både spillere, trenere og øvrige i støtteapparatet ble tatt imot på best tenkelig måte. Vi i AaFK gratulerer Helge med prisen som Sunnmøres ildsjel, sier sportslig leder Bjørn Erik Melland.

Logorekke SI2020.5f71d4e723d6a7.42906895.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: