Poengdeling mot Jerv

Erlend Segberg reddet uavgjort for AaFK.

Det ble tråkket hardt til i duellene de første 45, og flere ganger reagerte hjemmepublikummet på at ikke dommeren ga frispark eller kort. Like høy temperatur var det ikke foran de to målene før kampen nærmet seg pause.

På sjansefronten var Aalesund likevel frampå tidlig. Simen Rafn kom seg til et innlegg etter et par minutter. Ballen gikk via et Jerv-bein og like over. Halvtimen senere kom Jerv på en visitt, og Jerv-profilen Diego Campos fikk ballen inne i boksen. Mike Lansing reddet forsøket.

Sju minutter før pause fikk AaFK en farlig dobbeltsjanse. Først avsluttet Erlend Segberg, men ballen ble blokkert. Niklas Castro prøvde seg på returen, men Jerv forsvarte seg godt. kke lenge etter laget Jerv frispark i drømmeposisjon. Simen Bolkan Nordli forsøkte seg, men keeper Øvretveit avverget.

Da klokka tikket mot pause, og vi var inne i overtiden, kom kampens første scoring. Ballen trippet over AaFK-stopper Nikolai Hopland og landet hos Willis Furtado, som fikk den forbi Mike Lansing i AaFK-buret. Angrepsspilleren trillet deretter lærkula i mål og sørget for Jerv-ledelse til pause.

Andre omgang startet friskt og med tempo. Begge lag virket ivrige på å endre på resultatet, og kom seg til hver sin corner. AaFK tok etter hvert kommandoen, og mye av spillet foregikk på Jervs halvdel. Etter 57 minutter angrep Aalesund, og Jerv hang ikke helt med. Ballen ble spilt ut til Erlend Segberg, som smalt til - men keeper Øvretveit var raskt nede og hindret 1-1.

Aalesund fortsatte å styre spillet, og etter 63 minutter var Erlend Segberg nok en gang nære ved å sette ballen i mål. Jerv klarerte etter et angrep, men ikke godt nok, og Erlend fyrte løs - like utenfor!

AaFK klarte ikke å omsette sjansene i mål, og med 18 minutter igjen på klokka kom Jerv til en stor mulighet. Furtado og Mafi kom to mot én, og sistnevnte ladet kanonen. Da kom Nenass i stor fart og utførte en glimrende takling. Meget godt forsvarsspill av Nenass!

AaFK tok igjen over initiativet, og de siste minuttene av kampen hadde Jerv mer enn nok med å holde stand. Keeper Øvretveit var oppe og fanget ballen flere ganger og hindret Aalesunds forsøk. I tillegg manglet det litt i de avgjørende øyeblikkene for tangotrøyene.

To minutter før slutt kom Aalesunds etterlengtede scoring. En frisk og god Erlend Segberg var igjen i rommet utenfor boksen, og nok en gang havnet ballen der - denne gang etter klabb og babb. Erlend fyrte løs og traff! 1-1!

Flere scoringer ble det ikke, og dermed endte det uavgjort på Color Line Stadion.

Aalesund - Jerv 1-1 (0-1)