Petar, Besim og Tare løp for livet!

I går var vi så heldige å kunne få bidra under Kreftforeningens «Stafett for livet» i Spjelkavika.

Annonse:

Foto: Srdan Mudrinic

I et helt døgn gikk og løp alle som hadde meldt seg på rundt Lillevannet til støtte for alle som er rammet av kreft.

Arrangementet som er landsomfattende og ble gjennomført for første gang i Ålesund, symboliserer kampen en kreftpasient går igjennom. Ei visualisering av at det alltid bør være noen på banen for den som er syk!

- Det var veldig godt å få være med, sier vår maskot Tango som hadde gledet seg i dagevis. Han var nemlig veldig fornøyd med å få møte alle de andre lokale maskotene i det som var et helt eget maskotløp.

- Det er jo ikke så ofte vi maskoter jobber sammen i så stor flokk som i dag, men det viser jo bare at denne saken er noe vi alle kan samles om. Den er viktig for oss alle, sier Tango før han og Tare suser videre for å finne Bever Bygge som hadde sett sitt snitt til et forsprang for å snakke med alle barna.

- Sånt er på kanten til juks, men det bryr vi oss ikke om i dag, i dag er det kun lagarbeid som teller, roper Tango og setter etter.

Besim og Petar inviterte til triksekonkurranse. De som klarte 100 ble heldige vinnere av egen AaFK drakt, og de som klarte 50 fikk drikkeflaske.

- Nivået var skyhøyt og selv om vi hadde med masse premier, holdt vi på å gå tomme. Vi måtte rett og slett går over på straffespark konkurranse, forteller samfunnsansvarlig Kristin Herje Nørve, som sendte spillerne i mål.

- Til slutt fikk også lokale keeperhelter prøve seg i mål mot gutta våre. Gøy og veldig kjekt å kunne få bidra inn til en så viktig sak som berører mange, avslutter hun.

Annonse fra Eliteserien: