Per Inia Brekke inn i SK-teamet

Skal være bindeledd mellom klubben og supporterne

Annonse:

Foto: aafk.no

I sommer ble det klart at Geir Ove Eikrem hadde tatt på seg det viktige vervet som supporterkoordinator for Aalesunds Fotballklubb. Inn mot neste sesong får han selskap av Per Inia Brekke. Duoen vil utgjøre klubbens SK-team, som skal sørge for god dialog mellom klubben og supporterne også i framtida.

- Mye av vårt fokus framover vil være på å legge til rette for videreutviklingen av tribunekulturen på Color Line Stadion. Stormen og Aalesund Support viste virkelig muskler da de mot slutten av sesongen sto sammen på nedre del av supportertribuna. Det ble lagt merke til av andre på stadion og ikke minst spillerne våre. Gjennom Geir Ove og Per vil vi fortsette dialogen med supporterne for å informere om våre tanker og planer, samt innhente ideer, tilbakemeldinger og initiativ.

Det sier AaFKs arrangementsansvarlig Sven Giske, som gleder seg over at Per Inia Brekke har sagt ja til å være med i SK-teamet.

- Geir Ove og Per er samstemte i sine oppfatninger av hva som bygger en god supporter- og tribunekultur. De har lang erfaring fra supportermiljøet selv, kjenner gruppene og enkeltpersonene godt, og er tydelige på hva supporterne forventer av klubben. De er begge godt oppdaterte på hva som rører seg av trender nasjonalt, samtidig som at de ser til utlandet for hva som er aktuelt der. Det viktigste er uansett at de har et genuint ønske om at AaFK og supporterne skal være tett på hverandre i en rekke spørsmål. Det vil de sørge for med sin tilstedeværelse og engasjement, legger Sven til.

- Det blir en fantastisk mulighet til å bidra inn mot supporterne. Det å skape enda tettere bånd inn til klubben er noe alle parter er tjent med. Jeg håper mine erfaringer bidrar til å heve både supportertribuna og supporterkulturen enda noen hakk, sier Per.

- Det virker som at vi har noe på gang, så da må vi fortsette det gode arbeidet Stormen og Aalesund Support har startet på. Jeg gleder meg til en ny sesong, der AaFKs A-lag forhåpentligvis tar enda et steg oppover tabellen, legger han til.

 

Annonse fra Eliteserien: