På VIP-en med jobben?

På leit etter et sosialt arrangement utenfor arbeidstiden for dine kollegaer? Unn dere besøk på VIP-en på Color Line Stadion.

Annonse:

Foto: AaFK

1. april tar vi i mot Stabæk til årets første kamp i det som kommer til å bli en utrolig tett og spennende OBOS-liga. Lag som Start, Lyn og Vålerenga kommer på løpende bånd i starten av sesongen og vi trenger alle på kamp! 16. mai møter vi også Sogndal hjemme her på Color Line Stadion.

Alle våre VIP-billetter har gode plasser på hovedtribunen og servering av attraktiv mat og drikke.

Nytt av året er Norbruk inne på VIP-en og vil servere en helt ny og spennende meny. Kanskje skjer det også noe spennende med lokalet?

Med VIP-billetter på Color Line Stadion så får du ikke bare topp underholdning og gode fotballopplevelser. Du får også et grunnlag for å skape mer forretning og muligheten til å utvide nettverket ditt. 

Så hvis du ønsker å knytte tettere relasjoner til dine viktigste kunder og forretningsforbindelser eller kanskje invitere med gode venner/ansatte for et sosial event: Ta de med til Color Line Stadion.

Om du ønsker å ta med deg kollegaene på én eller flere kamper på VIP-en, er det bare å ta kontakt med vår partneransvarlig, Tarjei G. Omenås. 

Tlf: 452 51 923

Mail: [email protected]

Annonse fra Obos-ligaen: