På heimebane mot Hødd

Klart for ny treningskamp på Color Line Stadion.

Annonse:

Aalesund - Hødd
Treningskamp, Color Line Stadion 
Fredag klokk 17.00
Gratis inngang 
Inngang 4 (VIP-en)

Foto: Marius Simensen

Årets tredje 

AaFK skal fredag gyve løs på den tredje treningskampen i 2020. Kampen mot Brattvåg i slutten av januar innledet rekka med oppkjøringskamper. Etter 1-0 til pause endte kampen med 1-2 i favør Brattvåg. Tangotrøyene stilte med et meget ungt lag i andre omgang. 

Den andre kampen, forrige fredag, ble jevnspilt. Fjorårets sølvvinnere i Eliteserien, Bodø/Glimt, gjestet Jugendstilbyen. Matchen så lenge ut til å ende målløs, men på overtid banket gjestenes Ulrik Saltnes inn 0-1. Også mot Glimt slapp en rekke unggutter til, og de imponerte hovedtrener Lars Bohinen. 

Fredag er det en god, gammel rival som tar turen med ferge og buss til Color Line Stadion. Hødd fra Ulsteinvik er en fast sparringspartner i oppkjøringen for AaFK. 

Hva med Hødd? 

Hødd har i likhet med AaFK gjennomført to treningskamper hittil i år. Den første endte med 3-1-tap borte mot Molde. I den andre, på Høddvoll, vant laget fra Ulsteinvik 1-0 over 3. divisjonslaget Spjelkavik. I følge rapportene hadde Vika ti skudd mot mål, Hødd seks. Robin Hjelmeseth ble matchvinner fra straffemerket. 

Hødd har foretatt seg saker og ting på overgangsmarkedet. Aalesunds Markus Seehusen Karlsbakk er hentet inn på en låneavtale ut sesongen. Dette blir et fint steg opp for Markus, som i fjor spilte kamper for AaFK 2 i 3. divisjon. Nå får han god matching på et godt nivå i divisjonen over. 

Hødd har også hentet Ramzi Toure Idrissou. Oslo-gutten har de siste tre årene spilt fotball og studert i USA. Hødd-trener Kevin Knappen beskriver den 195 centimeter høye midtstopperen som en duellsterk og rask spiller. 

I tillegg er Martin Mork Breivik klar for blåtrøyene. Han returnerer til Hødd etter et opphold i Herd. Emil Solnørdal har ankommet fra Brattvåg, og Melvin Frithzell fra svenske Örgryte. 

Daniel Eid har forsvunnet ut stadionportene på Høddvoll. Han skal i 2020 spille for Sogndal i OBOS-ligaen. 

Tidligere møter

Som nevnt er Hødd en motstander AaFK ofte bryne seg på før seriestart. AaFK har vunnet de tre siste oppgjørene. 

2015: Hødd - Aalesund 2-1

2016: Aalesund - Hødd 0-2

2017: Aalesund - Hødd 4-0

2018: Aalesund - Hødd 3-0

2019: Aalesund - Hødd 2-1

Vi ønsker publikum hjertelig velkomne til Color Line Stadion fredag ettermiddag. Om du ikke har mulighet til å være til stede, kan du se kampen via smp.no (for abonnenter). 

Ønsker du å få tilgang på kampene, kan du bestille abonnement på Sunnmørsposten (enten digitalt eller komplett) her.

Smp pluss er allerede inkludert for papirabonnenter.

Annonse fra Eliteserien: