Overrasket med fire klubbesøk

I løpet av to kvelder dukket AaFK plutselig opp på fire steder på Sunnmøre for å dele ut billetter og kjøre trening med flere lag.

Annonse:

Alle foto: AaFK

Stranda, Vigra, Norborg og Ørsta var klubbene som denne uka fikk en annen treningsopplevelse enn det de normalt har. 

På Stranda var det G16-laget som fikk en spiller på besøk. Oscar Solnørdal, som ble helten mot Haugesund borte da han scoret like før slutt og sikret ett poeng, dukket opp på treningen onsdag.

Der presentere han seg selv, fortalte om veien så langt, kosthold, og kjørte trening med guttene. Han deltok også selv på øvelsene. 

- Det er utrolig stas, spesielt siden guttene ikke visste noe på forhånd. Det er kjekt å få besøk av spillerne fra det høyeste nivået i Norge, for det er spillerne på Stranda som ønsker å komme seg videre innenfor fotballen, sier trener Erik Løfald.

- Så det er selvsagt veldig inspirerende og motiverende, legger han til. 

- Veldig inspirerende 

Det er ikke tvil om at det gjorde inntrykk at Solnørdal kom på overraskelsesbesøk. For det var stille som i graven da Oscar snakket før treningen og ingen våget å stille spørsmål. 

- Det har aldri vært så stille. De var som noen tente lys og hørte etter. Disse guttene oppfører seg uansett alltid eksemplarisk, men det er klart når en spiller fra AaFK kommer på besøk, så blir det ekstra spesielt for dem, sier Løfald. 

Også spillerne satte pris på at Solnørdal tok turen. 

- Det er kjekt å ha besøk av noen som spiller i Eliteserien. Det er veldig inspirerende siden AaFK er en toppklubb her på Sunnmøre. Jeg fikk lært en god del og det var kjekt at han la inn konkurranser i treningsøkta, sier Leo Bjørdal.

- Utrolig flott tiltak

I tillegg til å være til stede på trening delte hver spiller ut 50 billetter til kampen mot Vålerenga søndag. Lokale samarbeidspartnere som Bygg1, Platina Seafood og Nogva bidro på prosjektet. 

- Vi setter opp en buss, så dette blir en kjempetur og vi gleder oss. Det er utrolig flott tiltak av AaFK og deres samarbeidspartnere. Vi kan ikke få rosa dette prosjektet nok, sier Løfald. 

Halvparten av billettene på Stranda går til guttelaget, mens den andre halvdelen går til et jentelag.

Ønsker du å kjøpe en billett mot Vålerenga, kan du gå inn her.

IMG_8788.JPG
INSTRUKSJON: Oscar Solnørdal forteller spillerne på Stranda G16 hvor øvelsen skal utføres. 
IMG_8815.JPG
VIGRA: Alexander Ammitzböll var til stede på Vigra og møtte flere håpefulle unge spillere. 
IMG_1247.jpg
NORBORG: Jørgen Hatlehol besøkte Norborg på Uggedal stadion. 
jpg.jpg
ØRSTA: Kristoffer Ødemarksbakken besøkte G14-laget til Ørsta.

 

Annonse fra Eliteserien: