Orry vender hjem

Annonse:

Peter Orry Larsen har skrevet under på en toårskontrakt med AaFK.

Foto: aafk.no

- Det blir veldig godt å komme hjem igjen.

— Peter Orry Larsen

- Med totalpakken jeg fikk fra det som er min klubb var valget veldig lett, forteller han.

29-åringen, med flere sesonger bak seg i Aalesund, har skrevet under på en toårskontrakt med gamleklubben. Midtbanespilleren har de siste to sesongene spilt for Brann. For kort tid siden ble det kjent at Orry Larsen ikke forlenget kontrakten med bergenserne. Han endte med 46 kamper og ni mål for rødtrøyene.

- Det blir veldig godt å komme hjem igjen. Jeg gleder meg til å bli en del av AaFK, spille foran supporterne og føle på engasjementet rundt klubben, sier Orry rett etter at overgangspapirene er signert.

Billetter AaFK - Stabæk 9. desember 

I AaFK-drakt har Peter Orry Larsen langt flere kamper og nettkjenninger. Han ankom som tenåring fra Skavøypoll i 2007, og kan vise til 237 kamper og 27 mål for AaFK. Orry har to cupgull og spill i kvalifiseringen til Europa League på CV-en i oransje og blå.

Peter Orry Larsen var på plass i Ålesund søndag for medisinsk sjekk og kontraktsignering. Foto: aafk.no
Peter Orry Larsen var på plass i Ålesund søndag for medisinsk sjekk og kontraktsignering. Foto: aafk.no

AaFK-trener Lars Bohinen forteller at Orry passer godt inn i måten AaFK skal spille på.

- Jeg er veldig fornøyd med at Orry kommer til AaFK. Han tar med seg rutine vi trenger. Han har referanser på hva som er godt nok i forhold til kvalitet på trening. Han passer glimrende inn i måten jeg ønsker å utvikle spillet vårt til neste år. Han kan spille indreløper i 3-5-2, kant i 3-4-3, og gi oss mål fra midtbaneposisjon. Det har vi savnet i år. En klar forsterkning for oss. Og så er han lokal. Det passer profilen vi ønsker å ha, sier Lars.

Hovedpersonen selv forteller at han har hatt en god prat med Lars og trenerteamet, og ble trigget av det som ble presentert.

- Det virker veldig profesjonelt, og det er helt klart noe spennende på gang her. Med tid kan det bli kjempebra, tror han.

Det gjenstår to kamper av årets sesong, avgjørende matcher borte og hjemme mot Stabæk om den siste plassen i Eliteserien 2019. Det er en spent Peter Orry Larsen som skal heie fram AaFK-gutta i disse to oppgjørene.

- Det blir spennende. Klarer gutta å gjenskape det som ble vist mot Sogndal, så kan dette gå veien.

Vi i Aalesunds Fotballklubb ønsker Peter Orry Larsen hjertelig velkommen hjem!

Annonse fra Obos-ligaen: