Oppsummering SunnmørsAkademiet

SunnmørsAkademiet har kommet godt i gang, og denne helgen er det nok en helg med høy aktivitet.

Annonse:

Veien frem til mai i SunnmørsAkademiet

I begynnelsen av februar startet SunnmørsAkademiet med ekstratiltak ute hos samarbeidsklubbene, og i løpet av tre måneder har ni klubber blitt en del av prosjektet. Over 400 barn har fått muligheten til å gjøre mer av det de liker aller best. For oss har det vært utrolig lærerikt og kjekt å møte så mange ivrige barn og trenere rundt om på hele Sunnmøre. 

Vi har arrangert trenersamlinger både på Color Line Stadion og Høddvoll, og Reidar Vågnes har hatt 16 klubbesøk med foredraget "treneren som leder". 

I mars samlet vi 118 personer til seminar, der dyktige foredragsholdere fra forskjellige miljøer snakket om barnefotball og deres erfaringer. Veldig lærerikt for oss og forhåpentligvis tok deltakerne med seg noe tilbake til sine klubber og treningshverdager. 

Samarbeidsklubbene 

Klubbene som er en del av prosjektet arrangerer ekstratiltak i helgene, og inviterer ivrige unge i barnefotballen, fra egen klubb og naboklubber. Flinke foreldre og trenere har tatt eierskap til øktene og det er fantastisk at så mange barn kommer tilbake på hver eneste trening. 

Vi gleder oss til de kommende månedene, og håper alle får en strålende sesong med mange artige fotballopplevelser! 

 

Annonse fra Obos-ligaen: