Omstilling, bærekraft og sport

Annonse:

All foto: Thomas Bjørnflaten ([email protected]).

Helt siden 2014 har Norsk Toppfotball årlig avholdt nasjonal markedssamling for alle klubbene i Eliteserien og OBOS-ligaen, samt deres partnere. Grunnet COVID-19 utgikk naturlig nok samlingen i 2020, noe som gjorde det ekstra spesielt og endelig kunne møtes igjen i år på Ullevaal Stadion.

Klubben vår ble representert av partneransvarlig Sarah Isabella Aarøe og salgs -og markedsleder Morten Alnes Grundstad representert. Stig Rune Sætre var med fra vår generalpartner Sparebanken Møre.

Første del av dagen bestod av en fagsamling som inneholdt innlegg fra en rekke dyktige foredragsholdere fra både klubber og samarbeidspartnere. Dagens tre tema for samlingen var omstilling, bærekraft og sport. Konferansierer for dagen var Freddy Dos Santos og Bernt Hulsker. Skuespilleren John Brungot stilte med pauseunderholdning som «Den 12.mann».

Dagen fortsatte med en felles middag der det ble avholdt både quiz og en paneldebatt rundt kveldens landskamp. De tidligere landslagsspillerne Kjetil Rekdal og John Arne Riise satt i panelet som ble ledet av fotballkommentator Kasper Wikestad. 

En fantastisk dag ble toppet med at Norge spilte uavgjort mot Nederland og tok med seg et viktig poeng i VM-kvalifiseringen.

Samhandling og kompetansedeling er viktig for å fortette jobben med å løfte norsk toppfotball videre.

 

Annonse fra Eliteserien: