Oddbjørn Lie forlenger kontrakten

Lie har signert en ny kontrakt med varighet ut 2025, og går nå fra en 50%-stilling til 100%.

Annonse:

Foto: AaFK

- Vi er veldig glade for å forlenge med Oddbjørn. Han har vært en viktig og nødvendig forsterkning for oss, og vi er godt fornøyde med at han nå også øker til en fulltidsstilling, sier konstituert daglig leder Tarjei G. Omenås.

Hovedpersonen selv har hatt mye å jobbe med den siste tiden, og ser frem til fortsettelsen i AaFK.

- Det er veldig greit å få det på plass. Jeg har hatt en halv stilling fra i fjor sen høst, og jeg skjønte tidlig at jeg trivdes veldig godt i den jobben her og med alle folkene. Så er det godt å øke til 100, for dette er ikke noen 50% jobb dette her. Det har kanskje stått det på papiret, men i realiteten har det vært ganske mye mer over en lengre periode, forteller Lie.

- Det har vært tøft og. Jeg kom inn når nedrykket var et faktum, og det har vært en del kutt i kostnader på sport som var helt nødvendig. Samtidig så har vi grei oversikt over ganske mye nå, og denne spillegruppen her et større potensiale enn vi har fått ut. Som alle andre klubben i Norge så jobber vi med å få inn forsterkninger. Jeg har hatt dialog med Kjetil og Geir siden like før det ble offentlig, og nå har de vært her i et par dager der vi har diskutert tropp-sammensetning og behov inn mot vinduet. Vi håper å lande noe så fort som mulig, avslutter han.

Annonse fra Obos-ligaen: