OBOS-camp - tren som en proff!

I august arrangerer vi i AaFK OBOS-camp Sommerproff over tre dager i Sparebanken Møre Arena.

Annonse:

I fjor fikk AaFKs Sommerproff ny drakt, og går nå under navnet OBOS-camp. 5., 6.og 7. august har du muligheten til å lære av svært kompetente instruktører fra AaFKs akademi og SunnmørsAkademiet. Da inviterer vi nemlig til 2024-utgaven av OBOS-camp Sommerproff, som i år flyttes inn i Sparebanken Møre Arena. Det blir seks økter på tre dager, et perfekt tilbud for gutter som elsker fotball og er ivrige på å trene mye og med god kvalitet.

Tilbudet er for gutter i alderen 9 til 12 år (født i 2012 - 2015).

GÅ TIL PÅMELDING!

Praktisk info:

Tid: 5., 6., og 7. august 2024 fra kl. 08.30 - 13.00

Sted: Sparebanken Møre Arena

Oppmøte: Kl. 08.30. Treningsstart kl. 09.00.

Deltakeravgift: Kr 1000,-

Deltakeravgiften inkluderer totalt seks treningsøkter, lunsj alle dager, samt årets OBOS-camp t-skjorte, shorts og årets Select-ball.

Det er en begrensning på 75 plasser – vær tidlig ute med påmelding.

Påmeldingsfrist er mandag 28. juli klokka 16.00.

Kontaktperson: Sven Giske - [email protected]
 

Hva er OBOS-camp?

OBOS-camp er en nasjonal fotballcamp i regi av Norsk Toppfotball og OBOS. Campene gjennomføres hos klubber over hele landet, og fokuserer på utvikling, trivsel og inkludering. 

Målet med OBOS-camp er å tilby trening med høy kvalitet til alle, uavhengig av ferdighetsnivå og økonomi. Det vil også brukes tid på utvikling av mentale og sosiale ferdigheter. Det vil bli stilt krav til deltakernes læringsvilje og fokus. Spilleren bør derfor selv være motivert for å delta på campen.

OBOS-camp er åpent for alle, uansett klubbtilhørighet og ferdighetsnivå. Eneste forutsetning for påmelding er vilje til og ønske om å lære.

Trenere på campen kommer fra AaFKs akademi og SunnmørsAkademiet.

Annonse fra Obos-ligaen: