Nytt og spennende bærekraftsprosjekt

Onsdag 3. mars inviterer vi til digitalt informasjonsmøte om prosjektet

Annonse:

Braksuksessen fra Bodø/Glimt kommer til Ålesund! I samarbeid med BDO skal vi realisere et bærekraftsløft for næringslivet i regionen. Med på laget har vi Framtidslaben og Sparebanken Møre, som allerede har bekreftet sin deltakelse i prosjektet.

Onsdag 3. mars, kl. 10-11, inviterer vi til digital kunnskapsdeling om bærekraftig utvikling for næringslivet og presentasjon av prosjektet. Benytt anledningen til å bli inspirert og finn ut hvorfor dette er en unik mulighet for din virksomhet. Meld deg på her. 

Påmeldingsfrist er mandag 1. mars.

Deltagelse i prosjektet ga oss en viktig dytt i riktig retning, samt større fokus på konsernets bærekraftsarbeid. Dette ved å tidlig velge hvilke bærekraftsmål vi ønsker å ta tak i og konkrete prosjekt som gjør at vi kan bidra å gjøre en forskjell

— Ellisiv Løvold, Løvold Solution, deltager hos Bodø/Glimt
Som toppklubb på Sunnmøre er Aalesunds Fotballklubb vårt samfunnsansvar bevisst. Vi ønsker nå å synliggjøre vårt samfunnsarbeid ved å satse på AaFK Samfunn, der vi gjennom FNs bærekraftsmål vil tydeliggjøre og øke vårt fokus på samfunnsansvar. Rett før jul, signerte vi derfor en samarbeidsavtale med United Future Lab Norway, Framtidslaben.

Første steg i en bærekraftig retning er at Aalesunds Fotballklubb går i front for et felles bærekraftsprosjekt med næringslivet i regionen. Målet er at din bedrift skal jobbe fram bærekraftig strategi- og forretningsutvikling, i egen bedrift. Bedriftene vil delta på fellessamlinger og få 1:1-rådgivning fra BDO til internt arbeid underveis. Gjennom felles arbeidsøkter og samhandlingsarena skal vi skape engasjement og motivasjon, og bidra til konkret handling for bærekraftig utvikling.

Hvorfor BDO-prosjekt

Har du spørsmål, eller ønsker å vite mer om AaFKs arbeid med FNs bærekraftsmål, ikke nøl med å ta kontakt med Salgs- og markedsleder Morten Alnes Grundstad.

Annonse fra Obos-ligaen: