Nye foredragsholdere klare!

Programmet til Sunnmørsk Trenerseminar 16.mars begynner å ta form.

Annonse:

Vi har gleden av å annonsere at Per Ivar Staberg & Christian Johnsen er klare til årets utgave av trenerseminaret på CLS. En variert trio utgjør hittil årets program, noe vi har stor tro på vil gi deltakerne et godt utbytte. Fullstendig program kommer!

Link til billetter: KJØP BILLETTER HER

 

Åpenhetskultur

Per Ivar Staberg - pensjonert fotballdommer og grunnlegger av 'Bortekamp'. En organisasjon som jobber med psykisk helse innen idretten.

I foredraget "Hvordan bygge en åpenhetskultur" tar han "tempen" på den psykiske tilstanden hos norske toppfotballspillere.

I verktøykassen har han med seg konkrete forslag til elementer en trener/leder kan benytte seg av på lags- og klubbnivå for å oppnå større individuell og kollektiv åpenhet om psykisk helse.

Per Ivar Staberg.jpg
Per Ivar Staberg

 

AaFK's hovedtrener tar ordet

Christian Johnsen tar turen innom for å dele noen av sine tanker om fotball, i tillegg til status AaFK.

Christian Johnsen 1.jpg
Christian Johnsen. Foto: AAFK

 

Ungdomsidrett, idrettspsykologi og talentutvikling

Stig Arve Sæther - førsteamanuensis i idrettsvitenskap, forsker på ungdomsidrett, idrettspsykologi og talentutvikling, spesielt knyttet til fotball. 

Boken "De norske fotballtalentene" er et prosjekt som gjennom 10 år har forsket på og fulgt et årskull aldersbestemte landslagsspillere i fotball siden 2005. Sæther sin forskning er variert, og ser på mange ulike aspekter ved utviklingsmiljø i fotballen.

 

Stig Arve Søther.jpg
Stig Arve Sæther. Foto: NTNU

 

Link til billetter: KJØP BILLETTER HER

Ønsker du å betale via faktura? Kontakt Sven Giske på [email protected] 

Har du andre spørsmål? Kontakt Fredrik Carlsen på [email protected] 

Annonse fra Obos-ligaen: