Ny vingback på plass!

Trace Murray er klar i Marbella.

Annonse:

Foto: AaFK

Vi har kommet til enighet med Trace Murray om en avtale som gjør ham til Aalesund-spiller. Trace startet sin seniorkarriere i Grorud, og har også spilt for Hønefoss og Skeid. De to siste sesongene har han spilt for Kongsvinger.

- Det er helt ubeskrivelig. Det er virkelig en guttedrøm som går i oppfyllelse nå! Man har drømt om å kunne ta steget til Eliteserien, og å ta det steget med Aalesund er bare helt fantastisk. 

93-modellen er primært høyre vingback, men kan også bekle venstresiden. Kontrakten med Kongsvinger gikk ut ved nyttår, og spilleren avslo flere kontraktstilbud. Dermed endte den hurtige spilleren med 54 kamper for rødtrøyene fra Gjemselund. I vinter har han vist seg fram for Strømsgodset og HamKam, men valget hans falt til slutt på AaFK. Murray signerer for de neste to årene.

-Trace har hatt flere gode sesonger i Obosligaen, har sterke rollespesifikke kvaliteter som vingback og har prestert bra både på høyre og venstre side. Med sine kvaliteter vil han utfylle troppen på en fin måte, forteller sportssjef Bjørn Erik Melland.

Lars Arne Nilsen er også fornøyd med signeringen.

- Vi er veldig glad for å få Trace inn i troppen. En av Obos-ligaens beste vingbacker de siste årene. Han kan bekle begge sider på vingback. Vi kjempa mot flere andre eliteserielag om underskriften hans og er glad for at han valgte oss. Han har god fart og har gode kvaliteter 1 mot 1 både offensivt og defensivt. En kraftfull type med god erfaring. En seriøs gutt som vi har veldig gode referanser på, sier LAN.

 

Annonse fra Obos-ligaen: