Ny kontrakt til Mamadou

Den unge senegaleseren har signert ny avtale.

Annonse:

Spisstalentet Mamadou Diaw har skrevet under på en avtale som strekker seg til 31. juli 2024.

Han hadde i utgangspunktet en kontrakt med Aalesund med varighet til sommeren 2021. Etter å ha imponert trenerteamet både under trening og i internkampene, har klubben valgt å tilby 20-åringen en ny avtale.

- Å forlenge avtalen med Mamadou var en «no brainer» fra vår side. Det gnistrer sult av denne gutten, hver eneste dag, og han har tatt store steg de siste seks månedene. Det er ingenting som tilsier at den utviklingen ikke skal fortsette, sier sportslig leder Bjørn Erik Melland.

- I tillegg er Mamadou en veldig selvstendig og fin gutt som har tilpasset seg Norge, byen og kulturen på en flott måte. Det er ikke tilfeldig. Dette er et prosjekt som har pågått over flere år.

- Dette er en bevisst strategi i forhold til å skape flere og flere klubbutviklede spillere i AaFK. Primært skal dette være lokale spillere, men som i dette tilfellet, inkluderer det også spennende unge spillere fra nasjonalt og/eller internasjonalt, legger han til.

Hovedtrener Lars Arne Nilsen er veldig fornøyd med at partene har festet navnetrekkene sine til papiret.

- Mamadou er en veldig spennende unggutt med stort potensial. Om han fortsetter den utviklingen han har hatt den siste tiden, så blir ikke han lenge her. Det er et råemne av en annen verden. Han har ekstrem fysikk, fart og trøkk og vi gleder oss til å se utviklingen videre.

Vi i Aalesunds Fotballklubb gratulerer Mamadou med ny kontrakt!

Annonse fra Obos-ligaen: