Ny kontrakt til Enock

Keepertalentet har skrevet under på en avtale ut 2022.

Annonse:

Det er oss en stor glede å annonsere at Enock Mawete har skrevet under på en ny kontrakt med Aalesunds Fotballklubb. Bergenseren kom til AaFK før 2019-sesongen. Da skrev han under på en kontrakt med varighet på to år. Enock har tatt store steg siden overgangen fra FC Midtjylland, og belønnes nå med en ny avtale.

- Jeg er kjempeglad! At klubben vil ha meg med videre betyr at jeg har gjort ting riktig og tatt nye steg. Nå skal jeg fortsette å jobbe målrettet og gjøre ting riktig, sier Enock.

Målvakten, som forteller at han trives veldig godt både i klubben og byen, takker keepertrener Frank Mathiesen for den gode jobben han legger ned.

- Utviklingen fra jeg kom hit i februar 2019 har vært positiv, og nå håper jeg å ta nye steg. Frank Mathiesen er en fantastisk trener som har lært meg veldig mye, og jeg tar til meg alt han sier. Nå ser jeg fram til å lære mer i årene som kommer, og forhåpentligvis får jeg vist meg fram på et høyere nivå, legger han til.

Frank Mathiesen er glad for at Enock og klubben er enige om en ny avtale.

- Jeg er veldig glad på klubben og Enock sine vegne. Jeg ser fram til å fortsatt bistå i hans utvikling. Enock er ennå ung og fortsatt i fin framgang. Han har hatt en vanskelig sesong med lite spilletid på grunn av situasjonen rundt coronaviruset, og vi ser fram til at det blir et annerledes 2021, sier Frank.

Enock har flere aldersbestemte landskamper for Norge, senest i 2019. Da fikk han to kamper for Norge G19, og høstet skryt fra landslagsledelsen etter solide prestasjoner.

Vi i Aalesunds Fotballklubb gratulerer Enock med ny kontrakt!

 

Annonse fra Obos-ligaen: