Ny G17-trener og spillerutvikler på plass!

25 år gamle Elias Larsen begynner umiddelbart i både SunnmørsAkademiet og AaFK-Akademiet.

Annonse:

Foto: AaFK

Elias Larsen signerer på en toårsavtale, og begynner i jobben med en gang.

- Det er først og fremst veldig kjekt og spennende. Å komme til en slik klubb og få jobbe med fotball, det er stort. Så jeg gleder meg veldig til å begynne. Jeg ønsker å bidra til økt kvalitet på barne- og ungdomsfotballen på Sunnmøre, forteller Larsen.

For 25-åringen har det lenge vært klart at det var denne veien han skulle gå.

- Jeg bestemte meg på videregående at jeg skulle bli fotballtrener, og fikk noen småoppdrag fra Førde der, og etter videregående reiste jeg til England og gikk på universitetet i Leeds i tre år, hvor jeg studerte idrett. Jeg hadde ett år i Barnsley sitt akademi der, og har jobbet med seniorfotballen i Førde etter studiet. 

Lederen for akademiet, Sindre Eid, er strålende fornøyd med å få Larsen på plass.

- Elias er en ung trener, født i 1997, og han har en solid bakgrunn og utdanning fra England. Han har fått mye erfaring fra Førde, og det skal bli veldig spennende å få han hit. Vi skal utvikle spillere, men vi skal også utvikle trenere, forteller Eid.

- Han blir trener på G17-laget, sammen med Per Gidlund, og skal jobbe tett sammen med Fredrik Carlsen og Reidar Vågnes som spillerutvikler i SunnmørsAkademiet. Han fyller den siste puslebrikken der, og traff veldig godt på den profilen vi ønsket å få inn. Han kom i dag og flytter til byen allerede i morgen, så han er klar til å sette i gang!

Annonse fra Eliteserien: