Ny avtale for Juel Andersen

AaFK har blitt enig med Alexander Juel Andersen (31) om en kontrakt som har varighet ut 2023-sesongen.

Annonse:

Foto: AaFK

Den danske forsvarskjempen hadde en korttidskontrakt som hadde gjort at hans siste kamp ville vært mot Bodø/Glimt på Color Line i morgen.

Nå har han satt signaturen sitt på en forlengelse av kontrakten som gjør at han binder seg til AaFK i halvannen sesong til.

- Jeg er veldig fornøyd med å skrive under på kontrakten. De fire månedene jeg har vært her har gått veldig fort, og både jeg og familien min har funnet oss veldig godt til rette, noe som har vært viktig for meg, sier Juel Andersen.

En stor ressurs

I AaFK er man svært godt fornøyd med at 31-åringen blir med videre.

- Alexander har vært robust siden han kom hit i vinter, så vi er veldig fornøyd med at han trives såpass godt i AaFK og byen at vi fikk på plass en forlenget avtale. Jeg tror vi vil få enda mer ut av Juel nå når vi får han på en lengre avtale. Det er ikke lett å flytte familien hit og by 100% på seg selv i et fire måneders perspektiv, sier sportslig leder i AaFK, Bjørn Erik Melland.

- Han ble hentet på overgangsvinduets siste dag, og det er jeg utrolig glad for. Han har virkelig levert både på og utenfor bana og vært en stor ressurs helt siden han kom. Han har en flott personlighet, har masse erfaring og er en veldig god fotballspiller. Det er tydelig at han trives i klubben og byen, for ellers hadde vi ikke greidd å få han med videre, sier trener Lars Arne Nilsen.

- Følte meg velkommen

Juel Andersen har spilt 15 kamper i år og er fast inventar i en trio i det bakre leddet som også består av David Fällman og Besim Serbecic.

- Han har fått masse tillit fordi han er så god. Han er en av lederne i laget og tar ansvaret. Og han gir ro i gruppa. Han er rolig og bestemt og gir trygghet til de rundt han, sier Nilsen.

- Det har vært fint å spille så mye, for det var jo derfor jeg kom hit. Men jeg har måtte jobbet hardt for det, og det hjalp godt at jeg følte meg velkommen i laget fra første stund. Jeg har hatt gode spillerne rundt meg og trenerne har gitt meg tillit. Men jeg vet jeg kan enda bedre og det vil jeg vise i tiden som kommer. For jeg vil at jeg og laget skal utvikle oss videre, sier Juel Andersen.

I morgen venter Bodø/Glimt på Color Line for AaFK som har tatt 21 poeng på 15 kamper og med det er nummer syv på tabellen, syv poeng bak Glimt som innehar 3. plassen.

- Sesongen har vært bra så langt. Det er noen kamper vi burde vunnet, men også kamper der vi har vært litt heldige. I store og hele har vi nok fått som fortjent, men jeg skulle ønske vi var litt nærmere topplagene, men det viktigste er å gå god avstand til bunnen siden vi er et nyopprykket lag. Vi ser mer og mer stabil og slipper ikke til så mange sjanser, og det skal vi fortsette med, legger han til.

Kjøp billetter til kampen mot Glimt her: https://bestilling.aafk.no/

Annonse fra Eliteserien: