- Nivået må opp

Peter Orry Larsen ønsker et Aalesund som presterer som mot RBK og KBK.

Annonse:

Foto: NTB

AaFK har levert to svært svake kamper på rappen. Dårlige prestasjoner mot Stabæk og Odd står i sterk kontrast til hvordan laget framsto mot Rosenborg og Kristiansund bare noen kamper i forveien. Selv om det ble tap også mot trønderne og nordmøringene, fikk vi se solide prestasjoner av et lag som like gjerne kunne vunnet. Nå etterlyser publikumsyndlingen Peter Orry Larsen en nivåheving hos tangotrøyene.

- Vi klarer ikke å finne tilbake til nivået vi har vist i noen av de andre hjemmekampene. Det er skuffende at vi ikke klarer å prestere bedre, og da blir resultatet en konsekvens av en svak prestasjon, sier han. - Vi har fremdeles en mulighet. Vi må bare ha fokus på å prestere. Da må vi finne tilbake til det nivået vi var på hjemme mot Rosenborg og Kristiansund, og vi må være på det nivået ofte nok. Det er utfordringa vår.

I de nevnte kampene mot Rosenborg og Kristiansund gnistret det tidvis av AaFK, men også her ble det tap. Tungt, slår Orry fast, men understreker at det gjelder å ikke gi opp.

- Det er ikke akkurat kjekt å tape ni kamper på rad, men på den annen side har vi levert prestasjoner som kunne gitt et annet utfall. Vi kan ikke gjøre noe annet enn å jobbe knallhardt, stå i det med rak rygg og jobbe med det vi sliter med, lyder det fra den hardtarbeidende midtbanemannen.

Hva som skal til for at Aalesund gjør gode prestasjoner om til poengfangst er vanskelig å si.

- Hadde jeg hatt svaret, så hadde vi ikke vært i den situasjonen vi er i. Vi hadde en veldig god sesong i fjor, men så lykkes vi ikke i år. Jeg vet ikke hvorfor det er slik, sier Orry.

Annonse fra Obos-ligaen: