Nigeriansk midtbanespiller har signert

28-åringen har over 100 kamper i danske Superligaen.

Annonse:

Aalesunds har kommet til enighet med den tidligere Odense- og FC Midtjylland-spilleren Izunna Uzochukwu. Den defensive midtbanespilleren har vært uten klubb siden kontrakten med kinesiske Meizhou Hakka gikk ut ved nyttår.

Foto: NTB Scanpix

AaFKs nysignering kom til dansk fotball og FC Midtjylland allerede for ti år siden. Der var han med på å vinne Superligaen med klubben. Etter seks år i Danmark gikk veien videre til russiske Amkar Perm. Bare et halvt år senere var han tilbake på dansk jord, da Odense hentet ham. I januar 2018 gikk veien videre til Meizhou Hakka på nivå to i Kina. Nå er han altså klar for spill i OBOS-ligaen.

- Han er en spiller med en imponerende CV. Nesten 200 kamper i dansk Superliga. Vokst opp i akademiet til Midtjylland. Så han har gått en god skole. Han er en sittende, eller balanserende midtbanespiller med god arbeidsradius, bra pasningsspill og dyktig én mot én defensivt. Han vil trenge litt tid til å komme inn i vårt system, og til å få litt kamptrening, men dette er et fint tilskudd til troppen vår, sier hovedtrener Lars Bohinen. 

Den 176 centimeter høye midtbanemannen har én landskamp for Nigeria. Den kom i 2015.

Kontrakten er ut 2019!

Vi ønsker Izunna hjertelig velkommen til AaFK!

Annonse fra Eliteserien: