Mye moro i timene før kampen

Varm opp til Aalesund - Brann både inne og ute.

Annonse:

Foto: Srdan Mudrinic

Søndag kommer Brann på besøk til Color Line Stadion. Vestlandsderbyet starter klokka 17.00, men allerede tre timer før kampstart skjer det saker og ting på stadion.

Kampbilletter kjøper du her.

Puben er åpen
Klokka 14.00 åpner stadionpuben Speakers Corner dørene. Inngang er gjennom porten ved inngang 6. Følg veien til 3. etasje.

Den deilig dekorerte stadionpuben åpner klokka 14.00.
Den deilig dekorerte stadionpuben åpner klokka 14.00.


Mange aktiviteter på Fotballtorget
En time senere åpner Fotballtorget i sona John Arne Riise-statua. Guard stiller med kiosk, Papi Churro er på plass med snacks, La Boombas selger tex mex fra sin AaFK-meny, Sparebanken Møre stiller med aktiviteter. Stormen er på plass med salg av supportereffekter, popcorn og sukkerspinn, mens vi i AaFK sørger for ansiktsmaling. Klokka 16.00 til 16.30 kommer AaFK-spillere innom Sparebanken Møre sin stand for å signere autografkort.

Ved inngang 8 og 9 er TangoShop-vogna plassert. Der kan du kjøpe supportereffekter som sørger for at det ikke er noen tvil om hvilket lag du støtter.
 

Papi Churro er et av de populære innslagene på Fotballtorget. De er på plass også søndag. Foto: Srdan Mudrinic
Papi Churro er et av de populære innslagene på Fotballtorget. De er på plass også søndag. Foto: Srdan Mudrinic

Kahoot før kampstart
Når det nærmer seg kamp er det klart for Kahoot. Det skjer inne på stadion, 15 minutter før avspark. Vi har lagt hele 10 billetter til Tromsø-kampen i premiepotten, så her gjelder det å være på fra første spørsmål!

Annonse fra Obos-ligaen: