MOT-skryt til AaFK-gutta

- De er helt konge, mener Camilla Skanke i MOT om to av våre spillere.

Annonse:

Aalesund-spillerne Torbjørn Agdestein og Jonas Grønner har nylig vært på besøk hos Ellingsøy barne- og ungdomsskole sammen med Camilla Skanke fra MOT, hvor de møtte elever ved 10. trinn.

- Vi kjørte intervju og øvelser sammen med engasjerte elever som bidro til gode refleksjoner og samtaler med spillerne, forteller Camilla, og skryter av de to AaFK-profilene som sørget for å nå inn til ungdommene.

Torbjørn Agdestein og Jonas Grønner storkoste seg hos Ellingsøy Ungdomsskole.
Torbjørn Agdestein og Jonas Grønner storkoste seg hos Ellingsøy Ungdomsskole.

- Jeg synes gutta var helt konge. Jeg tror det var utrolig inspirerende for ungdommene å høre guttenes egne historier og erfaringer fra da de selv gikk på ungdomsskolen. I tillegg forteller de om hvordan spillerne i AaFK sammen bidrar til å skape en god lagkultur ved å inkludere og se alle, uansett hvor forskjellige man er, sier MOT-representanten.

- Dette er noe elevene selv kan relatere til sin egen klasse. legger hun til. Det kan kreve litt mot å bry seg noen ganger, men det er så viktig for at alle skal føle seg inkludert.

- Jeg er veldig stolt over at AaFK er ambassadørlag med MOT. Dere bidrar til å utvikle enda flere robuste ungdommer og trygge klassekulturer, skryter Camilla.

Annonse fra Eliteserien: