Moctar har signert

Moctar Diop har imponert på prøvespill, og er nå klar for tangotrøyene.

Annonse:

Foto: AaFK

18 år gamle Moctar Diop har denne uken vært på prøvespill i AaFK, og har imponert så mye at han har fått tilbudt proffkontrakt. Med sine 193cm og 88kg er han en meget robust spiss med stor tilstedeværelse på banen. 

Han signerer nå en kontrakt ut 2026.

- Moctar er en ung gutt fra Senegal med stort potensiale. Han har en voldsom fart og fysikk. Dette er en spiller som kan bli veldig god på sikt. Et framtidsretta prosjekt med en veldig stor mulig oppside for oss. Det skal bli veldig spennende å følge han, forteller Lars Arne Nilsen.

Moctar er kommer fra Senegal og er oppvokst i St. Louis som ligger nordøst i landet. Han valgte akademiet Espoirs de Guediewaye i Dakar for 2 år siden og har foreløpig 2 kamper for U20-landslaget til Senegal.

Han blir vurdert av samtlige trenere i klubben som en meget spennende spiller. Uferdig, men med et stort potensiale. Et venstrebeint fysisk monster som kan avslutte godt med både hodet og ben. Moctar har også vist at han er sulten og har en personlighet som vil passe godt inn i gruppen.

- Moctar kom til Ålesund sist søndag basert på innspill fra nettverket vårt. Allerede etter 3 dager satt alle med en følelse at dette er en spiller man ikke kan la reise herifra. En ung spiss med enorme fysiske forutsetninger. Han har også gode ferdigheter i avslutningsfasen, både på hodet og langs bakken. I tillegg virker han å være en fin og velbalansert type som allerede kan kommunisere noe på engelsk. Dette er en spiller som kan bli en skikkelig profil i Eliteserien i løpet av noen måneder, forteller sportssjef Bjørn Erik Melland.

DSC09494.jpg
Moctar Diop med vår nye hjemmedrakt

 

Annonse fra Eliteserien: