MinFotball - Appen for deg som elsker AaFK

Nå kan du laste ned appen MinFotball og få innsikt på alle AaFKs kamper.

Annonse:

MinFotball er en gratis app levert av NFF, og gir deg muligheten til å kunne legge til flere av AaFKs lag, i flere aldersgrupper. På denne måten kan du enkelt følge med på neste kamp, hvor vi ligger på tabellen eller hvilket lag vi stiller med. 

Denne appen er et must for alle som er interessert i norsk fotball. Appen gir deg en komplett oversikt. Her finner du alle norske klubber, med alle lag inkludert. Følg dine favorittlag i barne- og ungdomsseriene i tillegg til voksen- og toppfotballen.

ALLTID OPPDATERT
MinFotball har alltid oppdatert informasjon om spilte og kommende kamper, samt tabelloversikt. Fokus er på ditt lags kamper og tabellplassering, men følg også med på hvordan de andre lagene i turneringen ligger an.

ALLTID SYNKRONISERT
MinFotball hjelper deg å huske! Når du har lagt til de lagene du følger, kan du velge å få varslinger om kampoppstart, resultater og eventuelle andre endringer av kampene direkte på din telefon.Du kan få kampene rett inn i din telefons kalender, slik at du alltid er på ballen!

FINN BORTEBANEN
Aldri har det vært enklere å finne frem til neste kamp. MinFotball vet hvor alle kamper spilles og viser den på kartet. Selvfølgelig kan du få opp veibeskrivelse.

Dette er den perfekte appen for deg som virkelig elsker å følge med på AaFKs A-lag, B-lag eller G14. Du kan også legge ved andre lag som Blindheim eller MSILs G08 om man følger med på flere lag. 

TRYKK HER OM DU VIL VITE MER OM APPEN ELLER LASTE DEN NED. 

Du kan også laste den ned på din mobil direkte fra Play Butikk (Android) eller AppStore (IOS) 

Annonse fra Eliteserien: