- Man kan ikke gjemme seg vekk

Markus Seehusen Karlsbakk er ikke redd for å vise seg fram.

Annonse:

Foto: NTB Scanpix

Aksla-gutten med nummer 41 på ryggen har vært involvert i to av fem Eliteserie-kamper hittil i år. Mot Mjøndalen var han i AaFKs startellever for første gang. 20-åringen mener at jobben han la ned i perioden med nedstenging har gjort ham godt.

- I den perioden vi ikke kunne trene som lag la jeg ned mye arbeid. Kampene kommer tett nå, og da får jeg igjen for den jobben. Det kan komme skader, og da åpner det seg opp muligheter for oss unggutta, sier han, og legger til:

- Min oppgave blir å trene mye og fokusere på det jeg har fått beskjed om å jobbe med. Så må jeg vise hva jeg kan på trening.

Unge Karlsbakk var ikke redd for å ha ballkontakt den omgangen han spilte mot Mjøndalen. Lysluggen var aktiv og initiativrik. Han hadde også et brukbart forsøk etter en fin pasning fra Stålinho.

- Når man først får sjansen, så må man gripe den. Det er ingen grunn til å gjemme seg vekk, da får man ikke flere sjanser. Jeg prøvde å få ballen så mye som mulig, vise meg fram og gjøre det jeg kan, forklarer Markus.

- Målet er å få enda mer spilletid. Nå må jeg bare fortsette å gjøre det jeg har gjort på trening. Da føler jeg at sjansene for spilletid skal være store, avslutter den unge ålesunderen.

Annonse fra Obos-ligaen: