Målrik internkamp

Oransje mot blå fredag.

Annonse:

Kampen var bare seks minutter gammel da de blå tok ledelsen ved Oscar Solnørdal, som lobbet ballen over Michael Lansing. Assistent var det midtstopper Nikolai Hopland som på lekkert vis sto for. Like etter var de oransje nærme utligning, men Enock Mawete slo til med en nydelig dobbeltredning.

12 minutter ut i oppgjøret prøvde Mamadou Diaw å utfordre Kristoffer Ødemarksbakken, men sistnevnte laget et frispark på hjørnet av sekstenmeteren. Markus Seehusen Karlsbakk forsøkte seg, men ballen gikk i muren.

To minutt senere fikk samme mann frispark på motsatt side, også her på hjørnet av sekstenmeteren. Bolkan fikk slått inn hardt og lavt i retning Niklas Castro, men han fikk ikke kontroll på ballen, og den gikk til slutt ut.

Etter 23 minutter kom 1-1. Niklas Castro vendte opp på 17-18 meter og fikk skutt ballen ned i hjørnet forbi Enock Mawete.

Inn mot pause viste begge lag Glimt is bra spill, men tempoet dalte litt. Kanskje var det på grunn av det dårlige været?

Det hindret likevel ikke Sigurd Haugen i å vise sine kvaliteter og komme til to gode sjanser med få minutters mellomrom. Først avverget Enock, men like etter ekspederte Sigurd ballen i mål etter et nydelig innlegg fra Jørgen Hatlehol.

Det var AaFK blå ved Oscar Solnørdal som tok ledelsen på Color Line Stadion.

Også Simen Bolkan Nordli skulle treffe nettmaskene før pause. Minuttet før hvilen kombinerte han pent med Simen Rafn og satte inn 3-1 til de oransje.

I andre omgang ble det også målrikt. Etter kun to minutter kom 4-1 - signert Simen Bolkan Nordli, som trillet ballen i nota etter assist signert Niklas Castro.

De oransje presset på, men måtte vente nesten en halvtime på sin neste scoring. Da kom 5-1 ved Torbjørn Kallevåg, som ble spilt fri av Simen Bolkan Nordli.

6-1 kom bare noen minutter senere. Mamadou Diaw startet et langt angrep der de oransje lekte seg med de blå. Det blå laget prøvde tappert å klarere, men det oransje laget scoret ved en svært aktiv og god Simen Bolkan Nordli.

Duoen Diaw og Bolkan sto også bak 7-1. Førstnevnte ble spilt gjennom av sistnevnte, som alene med Enock Mawete var sikkerheten selv.

AaFK Oransje - AaFK Blå 7-1 (3-1)

0-1: Solnørdal
1-1: Castro
2-1: Haugen
3-1: Bolkan Nordli
4-1: Bolkan Nordli
5-1: Kallevåg
6-1: Bolkan Nordli