Leiesoldatene ferdige

Jens Petter og Nikola vender tilbake til sine klubber.

Annonse:

Lars Bohinen og trenerteamet har i disse dager samtaler med spillerne før juleferien. De som kun har kontrakt med klubben ut 2018-sesongen får nå vite om de er med i planene videre eller ikke.

Foto: Bildebyrån

Det som er klart allerede er at Jens Petter Hauge og Nikola Tkalčić retunerer til sine respektive klubber.

- Jeg har trivdes veldig bra! Føler jeg har kommet godt inn i gruppa og blitt kjent med en flott gjeng. Selvfølgelig er det kjedelig hvordan det endte til slutt. Det er kjipt å stå her i dag og ikke ha rykket opp, men jeg er sikker på klubben kommer til å ta utfordringen med å rykke opp neste år. Jeg er helt sikker på det er mye bra i vente fra den gjengen her, sier Jens Petter.

- Det ble litt mindre spilletid enn jeg hadde håpet på, men jeg føler samtidig jeg har blitt en bedre spiller. Jeg har lært veldig mye av Lars og Andrea, og sitter igjen med mange gode erfaringer, sier nordlendingen som nå returnerer til Bodø/Glimt.

Jens Petter Hauge her i aksjon mot Kongsvinger på Color Line Stadion. Foto: Marius Simensen
Jens Petter Hauge her i aksjon mot Kongsvinger på Color Line Stadion. Foto: Marius Simensen

- Det har vært en fantastisk tid, de månedene jeg har vært her. Jeg har virkelig satt pris på klubbe, byen og supporterne. Det er alltid kjedelig å reise fra nye kamerater, men slik er det av og til. Det beste med oppholdet er folkene i og rundt klubben. Klubben er utrolig flott. Nå skal jeg til Sarpsborg 08 for å se hva som skjer videre, men sier ikke nei til å komme tilbake en gang, lyder det fra Nikola.

Vi ønsker å takke Jens Petter og Nikola for tiden her i Aalesunds Fotballklubb!

Annonse fra Eliteserien: